Sayfa 444/928 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ben burada sektörleri yazdım onlardan birini almalıydın....hep maliyet düşürmeye çalıştın şunu düşünmedin aldım ucuza ama ne zaman çıkacak....ben gubrf nin açık söyleyeyim 3,78 den sattığımda gelecek 1 yıl içinde 5,5 ları görebileceğini bilerek sattım.....yani gelecek 1 yıl % 35 potansiyel görerek sattım....yerine aldığım örneğin 9 tl maliyetli halkbk var.....halkabn gelecek 1 yıl içinde 14-15 tl leri göreceğini öngördüm yani % 55 potansiyel.....% 20 artı potansiyelle tekrar gubrf ye girip lot artıracağım veya başka hisseye gireceğim....zarardayım diyorsun yeni alacağını bari başka hissede değerlendirseydin.....sektör için iyiye gidiş var bu arada.....
    Ortak dileğim kazanman sende gübrede çok çektin umarım gönlüne göre olur biz cesaret edemedik malesef satmaya

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak dileğim kazanman sende gübrede çok çektin umarım gönlüne göre olur biz cesaret edemedik malesef satmaya

sanırm maliyet 6 tl üzeri maliyeti aşağı çekeyim dedin...aslında 8000 lot parayı başka hissede değerlendirsen belkide 10 bin lot gubrf alma imkanın doğacaktı...neyse olmuş genel olarak iyiye gidiş var karamsar olmaya gerek yok beklemek gerekecek....

3. Sirkete 319 milyon tesvik verildi, ama hisse de tik yok , neden peki , cunki hisse sahipli, sahipsiz gibi gorulsede, hisse benim gibi yuksek maliyetliler disinda toplu birileri elinde duruyor. Bakinca kurumlar uzerinde daginik gibi gorunsede, normal sartlarda 319 milyon tesvik hisseyi 3,60 lardan 8 lere 10 lara kadar soluksuz bir hafta tavanla goturmeliydi, ama bizim mali toplayan vatandaş buna mudahale etti ve onunu kesti. Normal haber olmasaydi zaten endekse gore iki kati hatta uc kati cikiyordu , bu haberle tersine geriledi hisse, sanki 319 milyon tesvik degilde ceza kesilmis muamelesi goruyor.

Bu hisse 5 lira ile 8 lira arasinda alan yatrimcilar dan mal almak pesinde,istedigi kadar alirsa surekli tavan giderek 10 lirada ancak soluklanir,

Patron 3 yildir bu hissede olupta 7 maliyetli olanlardan mal alsaydin 3 liraya indi yine satmadilar, artik ne kadar bekletirsen dalga cok toplamak yerine dagitirsin mali,

319 milyon tesvik boru degil, ywter millete cektirdigin izdirap kimse satmaz sur yukari milleti o zaman dokersin yolda. Ortalama maliyetin 5 lira 6 lira olur ama 10 uzerinde satarsin, bizden de ancak boyle kurtulursun. 8 liraya maliyeti olan h8sseyi 3 lirada satmadik, 4 liradami satalim.

Yarin 3,70 altinda kalirsa 5 bin lot ek alicam, bu fiyatlar birdaha ele gecmez.

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    sanırm maliyet 6 tl üzeri maliyeti aşağı çekeyim dedin...aslında 8000 lot parayı başka hissede değerlendirsen belkide 10 bin lot gubrf alma imkanın doğacaktı...neyse olmuş genel olarak iyiye gidiş var karamsar olmaya gerek yok beklemek gerekecek....
    Aynen dediğin gibi ortak ama olmadı nasip değilmiş

5.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Sirkete 319 milyon tesvik verildi, ama hisse de tik yok , neden peki , cunki hisse sahipli, sahipsiz gibi gorulsede, hisse benim gibi yuksek maliyetliler disinda toplu birileri elinde duruyor. Bakinca kurumlar uzerinde daginik gibi gorunsede, normal sartlarda 319 milyon tesvik hisseyi 3,60 lardan 8 lere 10 lara kadar soluksuz bir hafta tavanla goturmeliydi, ama bizim mali toplayan vatandaş buna mudahale etti ve onunu kesti. Normal haber olmasaydi zaten endekse gore iki kati hatta uc kati cikiyordu , bu haberle tersine geriledi hisse, sanki 319 milyon tesvik degilde ceza kesilmis muamelesi goruyor.

Bu hisse 5 lira ile 8 lira arasinda alan yatrimcilar dan mal almak pesinde,istedigi kadar alirsa surekli tavan giderek 10 lirada ancak soluklanir,

Patron 3 yildir bu hissede olupta 7 maliyetli olanlardan mal alsaydin 3 liraya indi yine satmadilar, artik ne kadar bekletirsen dalga cok toplamak yerine dagitirsin mali,

319 milyon tesvik boru degil, ywter millete cektirdigin izdirap kimse satmaz sur yukari milleti o zaman dokersin yolda. Ortalama maliyetin 5 lira 6 lira olur ama 10 uzerinde satarsin, bizden de ancak boyle kurtulursun. 8 liraya maliyeti olan h8sseyi 3 lirada satmadik, 4 liradami satalim.

Yarin 3,70 altinda kalirsa 5 bin lot ek alicam, bu fiyatlar birdaha ele gecmez.
    Hisselerime tercüman oldun[emoji122][emoji122][emoji122]

6. Yeni tarım bakanımız hayırlı olsun inşallah gübretaş yönetimini görevden alırda bizde rahatlarız

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    5 kademeden olusan alımlarımın 2. Kademesini tamamlamış bulunuyorum. Hayırlısı olsun.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    3. kademeyi de tamamlamış bulunuyoruz. Herkese bol kazançlar

8. Bas bas paraları gübretaş a[emoji23]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 444/928 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •