Sayfa 81/1023 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Türkiye tarihinin en büyük krizine doğru adım adım gidiyoruz, veriler onu gösteriyor. Bu kriz geçmişte olduğu gibi bir anda olmayacak şuan oluyor zaten ama çok acı hissettirmeden. Hasta narkozda ölüm döşeğinde.

Murat Ülker, Ferit Şahenk, Ali Ağaoğlu gibi ağaları bile ağlatan kriz bu.

Benjamin ağır adımlarla %1e gidiyor. Sopayi alacak eline yine... Asil zopayi ohal kaldirildigindaki az bir gerilemeden sonra gelecegini dusunuyorum.

Secim sonrasi yeni kabine ve yapilan aciklamalar hic iç açıcı değil. Son çıkan KhK larda her şey Reise bağlandı... Bu kadar işi Reis nasıl yetiştirecek bakalım. Yurtdışı gezilerine artık damat çıkar

bir halt olacağı yok.

Saat onda cari açık şeetçek di mi arkadaşlar )))))))

Bu arada rahmi koç amerikada 18 milyon dolara 2016 da aldığı evini 2 milyon dolar zararla 16 milyon dolara satışa çıkarmış,bizim kodamanlardaki bu nakte dönme sevdası niye ki.Ne biliyorlar da herşeyi satıp nakte dönüyorlar.)))))))

6. Bu nedenle 2002 baz alınmıştır

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Doların sağlıklı rakamı cari açığın sıfırlandığı hatta fazla verdiği noktadır.
    Kastınız lüks tüketim ama ithalatta payı çok düşük,sorun son 15 yılda yaşanan dönüşüm.
    Artık USD nin artması ithalatı yeteri kadar kısamıyor çünkü ithal bağımlısı bir yapı oluştu.

Bazısına tutar olarak komik gelebilir ama tarım ürünlerini ithal ediyorsunuz, üretim içerde ölüyor ve devamında kur şokları tarım ürünlerini daha pahalı hale getiriyor.
    Döngü devam edeip gidecek.

Eğer doların herhangi bir seviyesinde senin halkın yok bmw ,yok mercedes, yok ı phone deyip hala gavurun malına koşuyorsa demek ki TL değerlemen yanlış benim matematiğim böyle arkadaşlar.
    Mevcut iktidarın betona yüklenmesine kızıyoruz fakat bildikleri şey bu ve en iyi bildikleri şeyi yapıyorlar.
    Zaten belediyecilikten anladıkları da rant üretmek ve üzerine çökmek üzerine.
    Nefesleri buaraya kadar yetti.
    homo sum humani nihil a me alienum puto

Saat onda cari açık şeetçek di mi arkadaşlar )))))))
    bakcez şeyedermi
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bakcez şeyedermi
    Şeeder şeeder hocam, hep şeetmiştir hiç sekmez.15 dakka sonra görürüz hep beraber şeyi))))))))

Sayfa 81/1023 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •