Sayfa 88/1023 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Nobel ödüllü iktisatçı Paul Krugman, Türkiye'nin 1997-98 döneminde olduğu gibi 'kendi kendini besleyen bir ekonomik kriz'in eşiğinde olduğunu belirterek, "Türkiye böyle bir şey karşısında kesinlikle çok kırılgan" dedi.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bahçelinin görüntülerini yakalamışlar..!!
    Hey allahım ne diyeyim bilemedim şimdi cidden .Konsept çok değişti memlekette, internette yorum yapmak da bazen sıkıntı yaratabilir, diyeyim konuyu kapatayım ben )))))))))

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hey allahım ne diyeyim bilemedim şimdi cidden .Konsept çok değişti memlekette, internette yorum yapmak da bazen sıkıntı yaratabilir, diyeyim konuyu kapatayım ben )))))))))
    daha ilginci geliyor, odtü pankartını taşıyanlar da hazırlayanlar da tutuklanmış
    savcı sırada haberi internette tıklayanlar var, tek tek tespit ediyoruz demiş..

Gardan piyasayı takibe devam. Dolarda 4.80-82 üstüne atarsa 5 e kolay ulaşır

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Nobel ödüllü iktisatçı Paul Krugman, Türkiye'nin 1997-98 döneminde olduğu gibi 'kendi kendini besleyen bir ekonomik kriz'in eşiğinde olduğunu belirterek, "Türkiye böyle bir şey karşısında kesinlikle çok kırılgan" dedi.
    Blombergde de bir köşe yazısı yazılmıs hic iç açıcı şeyler yazılmamış

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği tren kazası,

301 kişinin hayatını kaybettiği maden kazasında, 4 sene sonra verilen komik cezalar

Damat ve iş adamlarından oluşan kabine,

Son çıkan KHK'lar ile ilaçlardan, devlet tiyatrolarına, sarı basın kartı verilmesinden, bütçeye, aklımıza gelebilecek her şeyin, Türkiye'nin yarısının karşı olduğu birine bağlanması,

SP, Moody's, Fitch tümünün birden not indirme hazırlıkları,

Gittikçe büyüyen cari açık,

Faizlerin roket gibi yükselmeye devam etmesi, doların her türlü frene rağmen, bana mısın dememesi,

Şirketlerin hem dövizden, hem faizden çifte vurgun yiyip, iflaslara yelken açmaları,

Sürekli işten atılan yüzbinler, Fetö torbası içinde, her türlü muhalifin sindirilmesi, işten atılması, hapse atılması,

Her türlü mafyanın cirit atması, içeridekilerin çıkma hazırlıkları,

Petrolün 80 dolara, ucuz biranın 9 TL'ye dayanması,

Enflasyon karşısında eriyen tasarruflar, eriyen özel sektör maaşları,

Batacak ülkeler içinde, bütün bilinen ekonomistlerce, ilk 3 aday arasında yer alan Türkiye,

Dünya ticaret savaşları,

ABD merkez bankasından sonra, Avrupa merkez bankasınında faiz artırım hazırlıkları,

Daha yazacaktım ama sanırım bu kadar yeter.
    Son 2 3 gündür, gazete haberleri tam bir kabus gibi.

Hem dolar, hem euro, hem altın, daha doğrusu tüm para birimleri şaha kalkacak gibi duruyor.
    Tek bir olumlu haber yok.

7. Adnan Oktar in gözaltına alınması sonrası kedicikler borsadan çıkış yapmaya başlamış vaziyette.

İşte o kedicikler

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Adnan Oktar in gözaltına alınması sonrası kedicikler borsadan çıkış yapmaya başlamış vaziyette.

İşte o kedicikler

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sahipsiz kalanları sahiplendirmek lazım. [emoji4]

Sayfa 88/1023 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •