Sayfa 544/1223 İlkİlk ... 444444945345425435445455465545946441044 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    aynen katılıyorum. bu adam ve bunun gibi cemaatcileri bu ülkeden temızlemek lazım ki ileride başımıza feto gibi olmasınlar. başkanı bu konunun arkasında durursa tebrık ederım
    Askeri ve siyasi casusluk yapıyor bu adamlar. O yüzden dokunulmazlardı.
    Benim bir çok eleştirim var Rte hakkında, Suriyeliler konusu, ekonomi alanında attığı adımlar vs.
    Ancak pkk yı doğuda tepelemesi, afrin, kandil
    Ve en önemlisi fetö.. bu adamları hiç kimse yıkamazdı, indiremezdi ve fetö yü temizleyerek ülkesine büyük bir hizmet yapmış oldu. Bu konularda muhalif olunmamalı ve hakkı verilmeli.

2. Bence bu piyasa buralarda kapanırsa yarın sabah 1000-1500 puan eksi görüp oradan artıya geçer ve bir süre için 92.××× ler dip olarak kalır. Dönüşler genelde böyle oluyor, ama yarın artı açarda tekrar satış gelirse uzak durmak lazım. Ytd sadece fikir beyanıdır

3. alıp alıp aynı yere gelıooo nıyetı kotu

4. butun poz kapandı az da olsa karımızı aldık olusabılecek hareket 1000.1500 puan sansa bırakmamamk lazım

5. herifteki mal bitmeden yukari hareket cekmezler..bi bitsin mallar garanda yüzde 5 yukari ittirirler gibi,o yüzden garani takip edelim
    Hamdım Piştim Yandım

6. Şimdi herkes tepki bekliyor da sabah buralardan 119200 lere falan tepki vermedi mi

Verdi

O tepkiyi vermesi gerekiyor muydu mutlaka

Hayır ama verdi

E o zaman illaki ikinci tepkiyi verme zorunluluğu var mı

Yani verir vermez orası ayrı da şart mı yani
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    herifteki mal bitmeden yukari hareket cekmezler..bi bitsin mallar garanda yüzde 5 yukari ittirirler gibi,o yüzden garani takip edelim
    Sen garandaki malların ne kadarı herifte , ne kadarını verdi felan nereden biliyorsun ki

8.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Şimdi herkes tepki bekliyor da sabah buralardan 119200 lere falan tepki vermedi mi

Verdi

O tepkiyi vermesi gerekiyor muydu mutlaka

Hayır ama verdi

E o zaman illaki ikinci tepkiyi verme zorunluluğu var mı

Yani verir vermez orası ayrı da şart mı yani
    burdan tepkı veremezse....ne yarın satacaksa mal satar...ne de elındekını ıteler

Sayfa 544/1223 İlkİlk ... 444444945345425435445455465545946441044 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •