Sayfa 425/930 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    220 üstü iken 219 küsura düşmüş kalvin artış nerde ben göremedim.
    10.07.2018 tarihinde ki veri: 219,891,894.78 // 1.369196

11.07.2018 tarihi yani bugünkü gözüken güncel veri : 220,151,396.08 // 1.370812

( şunuda ekleyeyim aslında güncel veri diye baktığımız bir önceki günün kapanış verisi.yani bugünkü gelişen olaylardan dolayı yansıyacak olan rakam yarın yayınlanacak yada akşam 18:00 den sonra yansıya bilir ona bakarım.kısacası anlık yayın yok ücrete tabi )) . )

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hükümet tam da sizin istediğiniz kompozisyonda kuruldu.Kanal istanbul ve isgyo için düşünceleriniz hala aynı mı sn serkan.
    Benim düşüncem ayni ama piyasa toplu hareket ediyor. Bu fiyatları hak etmiyor bu piyasa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Damadın maliyenin başına geçeceğini hiç düşünemedim ve kabine açıklanmadan bir kaç gün evvel alım yaptım, gerçi şu sıralar böbrek taşım ve ağrıları ile uğraşıyorum o da biraz konsantrasyonumu bozdu. Bir kaç aydır yeni alım yapmadan kenarda nakit ile bekliyordum. Neyse ki ISYAT yatırımcısıyım da içim rahat, ISYAT ın kıymetini bilelim arkadaşlar üzmüyor ve hatta sayesinde para biriktirebildim. Şu an maliyetim 67 kuruş ve inanıyorum ki bu sene geçen senenin üzerinde kar açıklayacak. Faizler bizi olumsuz etkilese de kupon ödemelerini dolar ve euro olarak alacağız.

4. Syn serkan bey size bir sorum.var oncelikle fikirler benim şahsi düşüncem.okuyanlar sakın farkli algilamasım sadece kazançli yontemi bulmaya cabalıyorum.. soruma geleyim sizce azar azar isyat almak mi bana uzun vadede kâr getirir yoksa mevduatlı dolar hesabi acıp ufak ufak dolar biriktirmek mi uzun vadede kârli olur yatirım tavsiyesi olarak nitelendirmeden şahsi fikrini yani siz böyle bir seçenek arasinda kalsaniz kararınizı hamgi yonde verirdiniz.. BU ARADA DİGER ARKADAŞLARDA FİKİR SUNABILIRLER ENİNE BOYUNA BU KONUYU UZUNCA POZITIF VE NEGATİF OLARAK TARTIŞABİLIRİZ saygılar..

5.  Alıntı Originally Posted by Ycldkmn Yazıyı Oku
    Syn serkan bey size bir sorum.var oncelikle fikirler benim şahsi düşüncem.okuyanlar sakın farkli algilamasım sadece kazançli yontemi bulmaya cabalıyorum.. soruma geleyim sizce azar azar isyat almak mi bana uzun vadede kâr getirir yoksa mevduatlı dolar hesabi acıp ufak ufak dolar biriktirmek mi uzun vadede kârli olur yatirım tavsiyesi olarak nitelendirmeden şahsi fikrini yani siz böyle bir seçenek arasinda kalsaniz kararınizı hamgi yonde verirdiniz.. BU ARADA DİGER ARKADAŞLARDA FİKİR SUNABILIRLER ENİNE BOYUNA BU KONUYU UZUNCA POZITIF VE NEGATİF OLARAK TARTIŞABİLIRİZ saygılar..
    ISYAT portföy yönetimine güveniyorsanız bence ISYAT daha mantıklı .

YTD

6. Açıkcası acemi yatirımcıyım 4 ay oncesinde tanıstım dolarla euro ile hisse ile bist ile yani hic bilgim yok aslinda arastıriyorum çabaliyorum forumu 1. Sayfadan itibaren okuyorum ilk zamanlar emekliliğe dair en guzel hisse gosterilirken forumda son zamanlar bu hissede 5 10 yıllik olanlar bile bozulmaya basladı dediklerini de gordüm simdilerde doların durumunuda görüyoruz

Alıntı Originally Posted by alicavush Yazıyı Oku
    Damadın maliyenin başına geçeceğini hiç düşünemedim ve kabine açıklanmadan bir kaç gün evvel alım yaptım, gerçi şu sıralar böbrek taşım ve ağrıları ile uğraşıyorum o da biraz konsantrasyonumu bozdu. Bir kaç aydır yeni alım yapmadan kenarda nakit ile bekliyordum. Neyse ki ISYAT yatırımcısıyım da içim rahat, ISYAT ın kıymetini bilelim arkadaşlar üzmüyor ve hatta sayesinde para biriktirebildim. Şu an maliyetim 67 kuruş ve inanıyorum ki bu sene geçen senenin üzerinde kar açıklayacak. Faizler bizi olumsuz etkilese de kupon ödemelerini dolar ve euro olarak alacağız.
    Sayın alicavush,

Öncelikle büyük geçmiş olsun.

Bunlar bir temenni mi yoksa bir şeyler hesaplayarak mı söylüyorsunuz?

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Sayın alicavush,

Öncelikle büyük geçmiş olsun.

Bunlar bir temenni mi yoksa bir şeyler hesaplayarak mı söylüyorsunuz?

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Teşekkür ederim, hesaplama ile değil ancak temenni de değil, beklenti desek daha doğru olur.
    Eurobond ile iş yapan daha doğrusu portföyün büyük bölümünü eurobond olarak tutan bir şirkete ortağız ve her sene karın önemli kısmını da eurobond geliri üzerinden sağlıyoruz. Tahsilat günü yine dolar ve euro olarak tahsil edeceğiz. Yani %5 faiz ile 3.85 liraya aldığımız doları faiz+ bu günkü fiyat ile dolar başı 4.7 liraya tahsil edeceğiz geçtiğimiz yıl sonu 3.85 ile 20milyon kar ettik, bu sene 4.7 ile tahsilat yapacağız. (%5 faiz farazidir dikkate almayın)
    Hatam varsa ustalar düzeltirse sevinirim.

Sayfa 425/930 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •