Sayfa 175/821 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 6565 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1. Dolar bazında 2008 inde altında değil mi acaba ben mi yanlış bakıyorum hisseye

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by Karya Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yeri gelmişken bu topiği takip edenlere bir tespitte duyuruda bulunmak istiyorum.
    FORUM un teknik analiz, temel analiz, Elliot vs adı altında uzun vadeli analiz bölümü var burada genelde birkaç üstat haftalık 15 günlük aralık ve analizlerle bize ışık tutuyor.
    Ayrıca genel olarak günlük seans takip bölümü var seans içi Cafe gibi muabbet ve anlık ülke ekonomi-siyasi durumu paylaşıldığı geyik muabbeti şakalaşmaların da olduğu borsa genel var.
    Bir de şu an içinde yazıyor olduğumuz hisselere özel başlıkların olduğu kimi gün 1 gönderi kimi gün 20-30 gönderiye kadar çıkabilen ve hissenin seans içi durumu, kademesi, indikatörü, takası alanı satanı desteği direnci ile paylaşımların anlık yapıldığı, O HİSSEYE gönüllü insanların paylaşım yaptığı bölümler mevcut.

İşte YKBNK topiğinde tam da içinde bulunduğumuz bu ortamda ben kendi adıma, başladığım günden beri gerek grafikle gerek kademe ile gerek indikatörleri ve hareketleri inceleyerek YKBNK ı takip edenlere faydalı olmaya çalışıyorum. acizane geçen hafta indikatörlerin düşüş gösterse de önce 100-100200 kadar endeksin yukarı çekileceğini sonra 88000 kadar beklenilen düşüşün olabileceğini adım adım anlattım. kademe kademe belirttim, takip edenlere yarar sundum Yalnış mı?

Kardeşler burası bilgi paylaşım yeri paylaşılan bilgilere dil uzatan buraya gelip genel hepimizin bildiği kuralları yazan ama net birşey söylemeyen kendini ben bilirim sen tecrübesizsin ben okurum sen okuyamazsın tahtayı, bakan göz gören göz ayakları ile hava basacak arkadaşlara-taabiiki yazacaklar ama- burada çok ihtiyaç yok . Bildiğini adam gibi önceden paylaşan, üstü kapalı konuşmayan, ahkam kesmeyen, "bakın arkadaşlar ben ..sebepten düşüş bekliyorum. olayın perde gerisi bu, aman ha,...beklentim şu " kelimelerine yakın bir samimiyetle forum paylaşımına ve güç birliğine ihtiyaç var, ben buraya bunun için giriyorum, buna ihtiyaç olduğu için FORUM yöneticileri böyle bir bölüm oluşturmuş zaten, doğru mu?

Olay olduktan sonra ben demiştim, o bilemedi, bu anlamadı falan hikayelere burada insanların karnı tok. Biliyorsan paylaşacaksın kardeşim görüyorsan anlatacaksın kardeşim. Burası insanların şahsi egolarını tatmin ettiği,i giderdiği HAVA BASMA YERİ DEĞİL hava basan insan görünce genel olarak çok rahatsız olur herkes zaten . Yabancılar buna irrite diyorlar., bana rahatsızlık veriyor. Bu gereksizliği görmek için ben de herhangi biri de gelmiyor buraya.Faydalı olmak ve faydalı bir şeyler okumak için kıymetli zamanımızı ayırıp giriyoruz. Lütfen bundan sonra bu tür ima, hava ve ben bilirim tavırlarından ziyade Net bilgi paylaşımı olsun, herkesin herkesten muhakkak bir bildiği fazla vardır buyursun paylaşsın er meydanı hodri meydan buyurun. bunun dışındakilere güle güle uğur olaa. Şahsi görüşümdür herkes benzer ya da biraz farkla aynı şeyleri düşünüyordur. saygılarımla görüşümü doğrudan sunarım.
    sn karya emeklerine sağlık.
    bir çok yazı yazdın cevap verememiş olmam tam detaylı okuyamadığımdan dır
    kusura bakmayasın.
    alınmayasın

bu arada bıkmış broker demişsin
    seçimin sonucunu tam isabet iki hafta önce kendisine iletmiş olduğumdan
    hergün kendisi chp propagandası yaptığından olsa gerek benimle de konuşmuyor artık
    yani ihtiyar herşeye küsüyor
    benimde bu saatten sonra bir daha kapris çekecek hele siyasi kapris çekecek
    halim olmadığından kendisi ile ilişkiyi kesmiş bulunmaktayız.

saygılarımla.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kentuf bilemiyorum..
    Bunlar birşeyden kaçıyorlar..
    Gemi batıyor olabilir..

Bu kadar açık ve net konuşim..

Hala doların düştüğünü görecez ..
    RTE ayrı bir dünyada şu an..
    Koptu Türkiyeden..

Garan da 2 günde 130M lot satış..

Bu düzeltme işte enflasyon yüksek cari açık cart curt satışı değil..
    Bu fire sale..
    detaylı yazacağım müsait olduğumda.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    200
    Blog Entries
    5
     Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    sn karya emeklerine sağlık.......saygılarımla.
    Kentuf seninle yıllardır tanışıyoruz..özelden yazmıştım.. (ama alınıp cevap yazdığına göre de seninle ilgili yerler de varmış ahaha) sağol..Ayrıntılı yorum ve yazını gözle bekliyoruz
    Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    200
    Blog Entries
    5
    Babo ile ilgili durumunuzu da anladım. zaten öylesine geçen sayfalarda Babonun kulaklarını çınlatmıştık buralardan
    Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya

6. Eniştem Allah uzun ömür versin 80 lerine yakın. Çok aşırı büyük bir bankanın gn. Md. Yrd. Liginden emekli, fırsat buldukça elini öper sohbet ederim. Kredi verirken kili kırk yararlarmış. Para az, kaynak kısıtlı. Incık cıncık çalışıp zar zor kredi verirlermiş.

Eniştem gençken ( 60 - 70 ler ) her uzmanın verdiği kredi portföyü olurmuş, hem kredi ödenir hem de firma güzel büyürse vatana millete hayırlı olma düşüncesi ile çok gurur duyarlarmış. Ödül aldıkları vb. De olurmuş.

Nereden nereye...

Alıntı Originally Posted by Karya Yazıyı Oku
    Babo ile ilgili durumunuzu da anladım. zaten öylesine geçen sayfalarda Babonun kulaklarını çınlatmıştık buralardan
    Babo ıhtıyarladı.
    Bir ayağı çukurda.
    Tekfen'de 5.xx'lerde silkelendi.
    Akinolu ise 15.xxx lerde verdi.

Karya ağam;
    3'ü 1$ olsun alan satan bellolsun. bea!
    kızma yaw

;)
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

8. bedelliyi yeni yapmış olmasına rağmen her gün % 5 % 6 düşen bir banka hissesi.

ne diye olumlu yazıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. diğer bankalarda bedelli ihtimali olmasına rağmen neredeyse onlar kadar düşmüş. hatta bazen daha fazla düşüyor. bedelliyi daha yapmamamış olsaydı ne olurdu.
    troll kaynıyor burası. ilginç.

Sayfa 175/821 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •