Aylardır yazmıyorum. Bakıyorum aynı adamlar kavgaya devam ediyor.
Şirket yaptığı açıklama ile davayı kazandığını söylüyor. Spk ya müracat etmiş blokeler kalksın diye.spk kaldırmıyor.
Ey spk bu kap açıklaması doğru ise ne yapmak istemektesin?
Aylardır yazmıyorum. Bakıyorum aynı adamlar kavgaya devam ediyor.
Şirket yaptığı açıklama ile davayı kazandığını söylüyor. Spk ya müracat etmiş blokeler kalksın diye.spk kaldırmıyor.
Ey spk bu kap açıklaması doğru ise ne yapmak istemektesin?
Bana göre zeynep tümer haklı çıkmış işte. Davayı kazanmış. ( kap haberinin doğruluğuna göre yazıyorum)
Bu durumda spk devletin mahkemelerine karşı mı duruyor. Bu nasıl iş.
Kap haberi doğru ise ortalık karışır.
Şirket milyonlarca lotu başka bir yatırımcı grubuna sattığını söylüyor. Ama blokeler açılmadığı için satış gerçekleşemiyor.
Üstelik davayı şirket kazanmasına rağmen. Doğru mu anladım?
Hocam spk bize yazdığı cevabi yazısında bu yaptırımlarla ilgili şirket bana dava açtı... Bu davalar daha sonuçlanmadı der...
yani şirket bu davayı geri çekemez mi??
bakın danıştay davası çağrı davası yani biz yüzlerce dilekçe yazdık şirketin bir dilekçesi yok...
şöyle bir düşünürseniz ve verdiğiniz tepkiye de bakarsanız ne amaçlı yapıldığını az buçuk anlayabilirsiniz...
kaç ay oldu mahkemeyi kazandıkları burada yüzlerce defa yazdık iyuk28 e göre kaldırılmalı diye...
eee kaldırmıyorsa versin mahkemeye ...bu kadar basit... şirket zarara uğradıysa açsın tazminat davasını
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Evet cok sevgili Zeynep hanım bu andaval saftirik gruh sürüsünü bir kez daha sayılganlar adına kandırdıgınız ve beni mahcup etmediğiniz icin tsk sunar saygılarımı iletirim simdi bu gruhun yeni olusumuna karşı büyük tilki Ertan beyi devreye sokmanızı ve bu haddını bilmez gruha karşı Ertan beyin esaslı bir tokatını yemesini ve bir daha size karşı gözü başi ayrı oynayamayacak duruma getirmenizi istirham eder Selime ve Ertan beye saygılarımı sunar istıkrarınızın devamını dilerim syg
Yer İmleri