Sayfa 134/1023 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Anlamadım?12 Temmuz 2018 11:42
    Firma sahibi satıs yapmadan once KAP'A bildirim yapması gerekmiyor mu?
    Cevap Yaz
    87.5%12.5%KatılmıyorumKatılıyorum
    Bika12 Temmuz 2018 12:53
    Patronlar hisselerini Türkiye'de satıp, yurt dışına paracıklarını aktarıyorlar ve yabancı fonlar vasıtasıyla sattığı hisseleri alıyorlar. Vergi avantajından faydalanıyorlar, halka açık kısmını aldıklarından ve bıyıklı yabancı olduklarından alıp satarken beyan etmeleri gerekmiyor.

2. Ege Cansen döviz cinsi yüksek ücretlerle biz bu borca battık diyor...
    Döviz cinsi düşük ücretlerle bu borçdan kurtulacağız diyor.....
    IMF'ye şimdiden başvuralım krizin maliyetini düşürelim diyor..
    Ege hocam hoş şeyler söylemiyor çok insanı kızdıracak...
    https://www.youtube.com/watch?v=votC...Ut8dEn&index=2

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şöyle bakıyorum da ; forumda aşağı yukarı aynı ekolde yazanların ahren ( yaşdaş ) olduklarını görüyorum. Sn. Hakem yaşını yazınca bu fikrim daha da pekişti. Aynı dönemde yaşayanlar olayları birlikte yaşadığından olsa gerek.
    Bu dolar işi beni yıpratmaya başladı. Aile içi huzursuzluğa yol açıyor. Gün boyu bu meretle yatıp kalkınca , çocuklar sinirleniyor. Her çıkışta daha da çıkacak ancak nemalanacağım diyerek satmayı beceremiyorum. İnerken de silkeleme yapıyorlar, dayan diyerek kendime züğürt tesellisi veriyorum. Sonuç fiyasko. Dolar yerine moldovalı iki hatuna yatırım yapsaydım şimdi köşe olmuştum ))
    ben 5km otede yasiyorum hanimla sabah aksam dolar konusuyoruz

tuhaflik bizde ama iste Turk psikolojisi.

Misafirlige gidiyoruz muhabbet yine dolar. Ulan bize ne degilmi? Ama olmuyor iste cunku eninde sonunda kurkcu dukkanina donecegiz herkesin evi arsasi falan var TR de. Gozler hep Turkiye'de.

Turk medyasi olsun bu forum olsun hersey negatif ve buda ister istemez uykularimi kaciriyor ama yinede okumadan edemiyorum. Artik icimize islemis dolar.

4. Eksi 1.75 den yeşil yaktı yine benjamin pezosu pardon doları.

5. Albayrak'ın bıraktığı fatura: "O borç saatli bomba!"
    Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğuna oturan damat Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak yönettiği enerji sektörünü 51 milyar dolarlık borçla bıraktı.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Ege Cansen döviz cinsi yüksek ücretlerle biz bu borca battık diyor...
    Döviz cinsi düşük ücretlerle bu borçdan kurtulacağız diyor.....
    IMF'ye şimdiden başvuralım krizin maliyetini düşürelim diyor..
    Ege hocam hoş şeyler söylemiyor çok insanı kızdıracak...
    https://www.youtube.com/watch?v=votC...Ut8dEn&index=2
    2012 senesinde businessweek dergisinde bir yazi vardi. Brezilya ve TR deki mudur konumundaki maaslarin ABD yi solladigini bunun en buyuk sebebininde kurlardaki rasyonel olmayan degerlerdir demisti.

Simdide duzeltme var

Ahmetg Guest
    https://www.nytimes.com/2018/07/10/b...y-erdogan.html

“Turkey could be the next country to disintegrate,” said Marie Owens Thomsen, global chief economist at Indosuez Wealth Management in Geneva. “It has all the ingredients of the beginning of a failed state.”

Turkey stands out as a uniquely vulnerable economy given its unorthodox financial stewardship.

“Everyone is in crisis right now,” said Can Oz, owner of a book and magazine publishing house in Istanbul, Can Publishing. “It’s all around us. Everyone who has the slightest intellect and knowledge of the economy knows this. But the government is hiding it.”

Sayfa 134/1023 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •