Artan

3,41 10 16:47
1.696,00 9.99 16:46
347,50 9.97 16:47
15,45 9.96 16:48
20,76 9.96 16:47
Artan Hisseler

Azalan

16,02 -10 16:48
159,30 -10 16:49
239,70 -9.97 16:48
6,64 -8.03 16:49
28,02 -6.91 16:49
Azalan Hisseler

İşlem

13.107.750.717,16 16:48
6.807.879.989,50 16:49
6.782.091.441,50 16:49
5.940.179.447,89 16:49
5.727.155.942,25 16:49
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7664 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    bu kağıt bilinemez aslında hepsi öyle. mesela ben belki topikte en yaşlı ve tecrübeli kişiyimdir. çok sabırlı ve soğukkanlıyımdır. ne zamanki artık sabrım biter bu kağıdın işi bitti satıp kurtulmak lazım derim. ertesi gün beni yanıltır. dikkat ederseniz son yorumlarım Allah taksiratını affetsin der gibiydi.ama bu gün ümit verdi.

    ama hala güven vermiş değil. sağlam hareketlerle hacimle o güveni verebilirmi ondan da emin değilim. artık kağıdıdn taktiğini herkes ezberledi. buna devam ederse kötü tabi. ama bakalım bunu aşabilecekmi zamanla göreceğiz.
    eskilik derken allah gecinden versin. burda 40 50 60 70 80 yaşında olup da çok yiğitçe çarpışanlar var. tecrübe diyorsan ben kepezin kuponlu kağıtları kuponları keserek yatırıma başladım. ama hala yediğim kazıklar içimde. en sonuncusu çalık ve baykal damadı ortaklığı olan ataç. girdi de girdi. batan aracı kurumlarda kaptırdıklarımı yada gençken ünv. yıllarımda aracı kurumlarda dealer olarak çalıştığım yıllar da yıllar. avradı bile oradan aldım. Allah sana uzun ömür versin. waktanwn abi yada kardeşimize de. bana Allah merhamet etsin.

  2.  Alıntı Originally Posted by Acaibamca Yazıyı Oku
    eskilik derken allah gecinden versin. burda 40 50 60 70 80 yaşında olup da çok yiğitçe çarpışanlar var. tecrübe diyorsan ben kepezin kuponlu kağıtları kuponları keserek yatırıma başladım. ama hala yediğim kazıklar içimde. en sonuncusu çalık ve baykal damadı ortaklığı olan ataç. girdi de girdi. batan aracı kurumlarda kaptırdıklarımı yada gençken ünv. yıllarımda aracı kurumlarda dealer olarak çalıştığım yıllar da yıllar. avradı bile oradan aldım. Allah sana uzun ömür versin. waktanwn abi yada kardeşimize de. bana Allah merhamet etsin.
    yav borsa hayatından kesitler vermişsin. eskilik derken ben kendi adıma daha çok tecrübeli iken bile düdüklenmişliği kastetmiştim. sende benzer vurgular yapmışsın gerçi. ben şöyle söyliyim. 15 yılım ve -3 yılım resmen en güzel yıllarım bu borsa denen illetin içinde rezalet bir kayıpla geçti. aslında nedensizde değil ama oraya girmicem özel. kazanıp realize edip beş kuruş harcamışlığım yoktur. ha iyi kağıt falan bulurum %80 e kadarda kazanırım cebime koymadıktan kar kuş kadar kaldıktan sonra neye yarar.

    -3 yıl nasıl oluyor dersen o da kepazeliğin dibi oluyor. sıfırı tüketiyorsun sonra kredi ile nefes almaya çalışırken iyice batıyorsun. iki kez yapılandırma ile nihayet orda bari kaza bela olmadan borcu kapattım. ve o 3 yılda çektiğimi bir ben bilirim. zaten kimseye söylemedim. zaten söyleyemezdim. çünkü üç kuruşluk insanlık itibarım var onu da eksilere indirirdim. neyse olan oldu. bir çeşitte işte bağımlılık aslında. geçen sonbahar demiştimki ; kışa doğru işi düzeltemezsem benim için yaşam modu değiştirme olur. kış geçti bahar geçti yaz da geçiyor ve ben yine eksiden gitmeye devam ediyorum. psikolojik olarak kafayı daha fazla yememeye çalışıyorum.

    kağıttan bahsetseydik böyle zarar destanları anlatacağımıza diyecektim ama gölgede kalacak herhalde bu anlattıklarımızdan sonra. zaten onnunda ne olduğu ortada bir sürpriz olmazsa. artık sürprizde nasıl olacaksa..?
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •