Artan

74,80 10 13:55
22,22 10 13:55
14.980,00 9.99 16:08
159,70 9.99 16:11
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 16:12
27,96 -9.69 16:13
89,30 -9.34 16:10
3,34 -7.73 16:12
539.997,50 -7.71 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

12.300.146.986,84 16:13
8.340.971.678,75 16:13
7.542.056.378,55 16:13
6.954.766.659,74 16:13
6.685.813.408,36 16:13
Tüm Hisseler
Sayfa 1/4 123 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    kusura bakma ya bilmiyorsun özal öncesi ve sonrasını
    yada siyasi hıncın gözlerini kör etmiş
    göremiyorsun özalın bu ülkeye yaptığı katkıları
    İftira atmıyoruz arşivlerde kayıtlı tarihi anlatıyoruz....
    Bu Kürtçüyü her ne pahasına sevmenin mantıklı bir nedeni var mı?
    Yoksa yalnızca tarikat bağları mı?

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    İftira atmıyoruz arşivlerde kayıtlı tarihi anlatıyoruz....
    Bu Kürtçüyü her ne pahasına sevmenin mantıklı bir nedeni var mı?
    Yoksa yalnızca tarikat bağları mı?
    anladım derdini kafatasçı yaklaşım üzerindesin
    özal kürttü ama hiçbir zaman kürtçü olmadı
    yaptığı icraatlar ortada otoyollar barajlar ihracattaki ataklar vs saydırma şimdi bunları bana
    gerçi saysamda gözlerin siyasi hınçla kör olmuş o kadar kör olmuş ki vefat etmiş bir devlet büyüğüne ahlaksız demeye kadar işi götürmüşsün

3.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    yaptığı icraatlar ortada otoyollar barajlar ihracattaki ataklar vs saydırma şimdi bunları bana
    gerçi saysamda gözlerin siyasi hınçla kör olmuş o kadar kör olmuş ki vefat etmiş bir devlet büyüğüne ahlaksız demeye kadar işi götürmüşsün
    Dalga mı geçiyon?
    PKK'nın yükseliş yılları Özallı Yıllardır..
    Tepedeki ihanet ne zaman yok oldu PKK o zaman ezilmeye başlandı..

Sen git de Almanyada veya herhangibir avrupa ülkesinde "Kafatasçı olmayın ey Almanlar, ben Almanyada Türkistan veya Kürdistan kuracağım." de bakalım sana ne yapıyorlar ...

Özal ve RTE büyük işler yaptı da niye hala 19.sırada ve dışborca batmış bir ülkeyiz?

4.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Bilmiyorsan konuşma!!!

PKK ilk silahlı eylemini Özal zamanında yaptı 2 milyon ne olduğu belirsiz peşmerge leri bu zat zamanında sokuldu ülkeye !!
    Zaten o 2 milyon eleman ülkenin içine etti ..

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by YUSUFUM01 Yazıyı Oku
    Bilmiyorsan konuşma!!!

PKK ilk silahlı eylemini Özal zamanında yaptı 2 milyon ne olduğu belirsiz peşmerge leri bu zat zamanında sokuldu ülkeye !!
    Zaten o 2 milyon eleman ülkenin içine etti ..

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hımm ne çok bilen varmış burada
    özal aleyhine burada destan yazsanız boş
    çünkü rahmetli türkiyeye yaptığı icraatlar ile çağ atlattı bu gerçeği değiştiremezsiniz
    özgürlükler, çağdaş yatırımlar büyüme vs
    sizin gibi zihniyetlere kalmış olsa türkiye iyi laf üretiridi ama hala stabilize yollarda çevirmeli telefonlarla birbirimizi yiyor olurduk

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    hımm ne çok bilen varmış burada
    özal aleyhine burada destan yazsanız boş
    çünkü rahmetli türkiyeye yaptığı icraatlar ile çağ atlattı bu gerçeği değiştiremezsiniz
    özgürlükler, çağdaş yatırımlar büyüme vs
    sizin gibi zihniyetlere kalmış olsa türkiye iyi laf üretiridi ama hala stabilize yollarda çevirmeli telefonlarla birbirimizi yiyor olurduk
    toprak yola razıyım diyorrrrrrrrr
    bu zihniyet tarih boyunca hiç değişmedi maalesef
    bu zihniyeti öldüren tek şey var DEĞİŞİM
    o ne sihirli ve tam bir sonuç alan silahdır bu karanlık düşüncelere karşı

7.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    toprak yola razıyım diyorrrrrrrrr
    bu zihniyet tarih boyunca hiç değişmedi maalesef
    bu zihniyeti öldüren tek şey var DEĞİŞİM
    o ne sihirli ve tam bir sonuç alan silahdır bu karanlık düşüncelere karşı
    Ozal'in hakkini yemeyelim, simdikilerle kiyaslaninca sut dokmus kedidir. Zaten simdikilerin yanina TC tarihinde kimse yanasamaz haram vs konularinda.

Ozal gercekten basarili isler yapmistir, liberal ekonomi, yabanci yatirim cekme, otoyollar vs (Yalniz bir ulkenin gelismisligini otoyollarla degerlendiren zihniyetinize birsey diyemiyorum), ama ahlak cokusu de Ozal'in zamaninda baslamistir. Ben O'nu suclamam cunku ne yazikki, isimize gelince dindar isimize gelince gayet de para icin herseyi yapan bir toplumuz.

Size sadece bir soru soracam, daha 3 sene oncesinde "Milliyetciligi ayaklarimiz altinda ezeriz" diyen bir siyasi gorus, bugun tam tersine milliyetcilige sirtini dayamiyor mu? Senelerce beraber yurudukleri Feto icin kandirildik diyenleri gercekten samimi buluyor musunuz? Buluyorsaniz ki olabilir, yine kandirilmayacaklarinin garantisi nerede?

Son olarak da 15 senedir ulkenin yonetimini tutanlar basariliysa, neden hala teror var? Neden hala can guvenligi yok? Neden ihracatin ithalati karsilama orani hala ayni yerlerde? Neden Turkiye Cari acik vermeden buyuyemiyor eskisi gibi? (Burada bunu gelistirmek icin herhangi bir adim reform yapildi mi sizce).

Ben demokrat bir insanim, Imam Hatiplere haksizlik yapilirken de karsiydim, simdi de her yerde Imam Hatip olup, parasi olmayanlarin mecburen cocuklarini gonderecek baska okul birakilmamasina da karsiyim.

Gayet ciddi ve saygili bir uslupla yazdim, ayni sekilde karsilik bekliyorum

Alıntı Originally Posted by taita Yazıyı Oku
    Ozal'in hakkini yemeyelim, simdikilerle kiyaslaninca sut dokmus kedidir. Zaten simdikilerin yanina TC tarihinde kimse yanasamaz haram vs konularinda.

Ozal gercekten basarili isler yapmistir, liberal ekonomi, yabanci yatirim cekme, otoyollar vs (Yalniz bir ulkenin gelismisligini otoyollarla degerlendiren zihniyetinize birsey diyemiyorum), ama ahlak cokusu de Ozal'in zamaninda baslamistir. Ben O'nu suclamam cunku ne yazikki, isimize gelince dindar isimize gelince gayet de para icin herseyi yapan bir toplumuz.

Size sadece bir soru soracam, daha 3 sene oncesinde "Milliyetciligi ayaklarimiz altinda ezeriz" diyen bir siyasi gorus, bugun tam tersine milliyetcilige sirtini dayamiyor mu? Senelerce beraber yurudukleri Feto icin kandirildik diyenleri gercekten samimi buluyor musunuz? Buluyorsaniz ki olabilir, yine kandirilmayacaklarinin garantisi nerede?

Son olarak da 15 senedir ulkenin yonetimini tutanlar basariliysa, neden hala teror var? Neden hala can guvenligi yok? Neden ihracatin ithalati karsilama orani hala ayni yerlerde? Neden Turkiye Cari acik vermeden buyuyemiyor eskisi gibi? (Burada bunu gelistirmek icin herhangi bir adim reform yapildi mi sizce).

Ben demokrat bir insanim, Imam Hatiplere haksizlik yapilirken de karsiydim, simdi de her yerde Imam Hatip olup, parasi olmayanlarin mecburen cocuklarini gonderecek baska okul birakilmamasina da karsiyim.

Gayet ciddi ve saygili bir uslupla yazdim, ayni sekilde karsilik bekliyorum
    düşünceni gayet seviyeli ifade etmişsin
    tabiki önemli olan bu
    slogan atmadan trübüne oynmadan
    medenice düşünceleri ifade etmek önemli
    gerisi boş
    farklı fikirler her zaman olacaktır
    olması da güzeldir

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları