Sayfa 365/540 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by ERD0805 Yazıyı Oku
    kim bilir ustat bakarsın şirket başka alanlara yönelir borsa burası. bi bakmışsın almış başını gitmış ya kısmet.
    Kardeş boş hayal satmayalım insanlara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by steed1987 Yazıyı Oku
    kardeş boş hayal satmayalım insanlara

tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
    ben hayal satmayıyorum arkadaşım bunlar benim hayallerim almak isteyenede bişey diyemem.hayallerimiz ayrıca yoksa neden borsadayız acaba, bi sorun kendinize.tamam haklısın bazı gerçekler var bişey diyemem.oma sonuçta yatırım yaptığımız şirket borsanın en şirketlerinden birtanesi bedelsiz desen var temettü desen var. Büyüme desen var. Ihracat desen çok iyi. Daha ne diyelim şirketimize bundan iyisi şamda kayısı başka dicek bişey yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ERD0805 Yazıyı Oku
    ben hayal satmayıyorum arkadaşım bunlar benim hayallerim almak isteyenede bişey diyemem.hayallerimiz ayrıca yoksa neden borsadayız acaba, bi sorun kendinize.tamam haklısın bazı gerçekler var bişey diyemem.oma sonuçta yatırım yaptığımız şirket borsanın en şirketlerinden birtanesi bedelsiz desen var temettü desen var. Büyüme desen var. Ihracat desen çok iyi. Daha ne diyelim şirketimize bundan iyisi şamda kayısı başka dicek bişey yok.
    Hayalleriniz herkesin okuduğu foruma

"5 yıl elinde tutan çok zengin olur"
    "Belki başka sektörlere geçer ya kısmet"

şeklinde yazıyorsanız, hayal satmak için daha ne yapacaksınız acaba?

4. Yürü yavrum kim tutar sene bu sene beyaz bayrak ayna yapalım ve HEP BERABER kazanalım Gazi koşusunu kazanan at gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    yürü yavrum kim tutar sene bu sene beyaz bayrak ayna yapalım ve hep beraber kazanalım gazi koşusunu kazanan at gibi.
    sessiz ve derinden arkadaşlar sizce temettuyu hangi fiyattan karşılar.

6.  Alıntı Originally Posted by ERD0805 Yazıyı Oku
    sessiz ve derinden arkadaşlar sizce temettuyu hangi fiyattan karşılar.
    En az 11,50 benim beklentim.Bilanço sonrası 13 olsa bana süpriz olmaz.

7. Son dakika alımı yapmasını bekliyorum.şu an fiyat 9,98.Hisseyi büyük bir ihtimalle 10 tl nin hatırı sayılır üzerinde kapatacaktır.Güven tazelemesi için başka yolu yok spec efendinin.Yükselişi destekleyen mum simgesi oluşturmalı.çekiç formasyonu

Sayfa 365/540 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •