-
yanlız hic tepki vermiyor xok ilginç
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Spegi kalitesiz hissenin yoksa sahipsiz değil.70 bedelsiz 10 Kr temettü ama hisse tirt.zamani gelince Arap beygiri gibi giderde zamanını bilsek.zaman harcamaya değmeyecek bir hisse.bir satarsam bir daha almam .y.t.d
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
yolun sonu burası şimdi yukarı harekete başlıcak ama nerede duracak satım yeri neresi önemli olan burası işte. kagıt çıkarken çoşkuyu veren verene sonra hepsi ortadan kayboluyor.alım yerini satım yerini bilen kazanır. hisse satarken degil alırken kazandırır. yolun sonu olunca spek yülü alım yaptı.hisse sahipsiz degil. aksine sahipli. ölü kedi numarası yapıyor. mal topluyor anlayan anlar ne demek istedigimi.herkeze bol kazançlar
-
230 maliyetli ky varmıdır hissede bilmiyorum ama spegin aç gözlü olduğundan eminim.bu kadarda vereceğini hiç tahmin edemedik.250 dip rakamdır diye düşünüyordum dibin dibini gösterdi şeref yoksunu.y.t.d
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
izmirin gözde firmasına bakın yatırımcısını nasıl duduklrım derdınde borsaya ne için gırdınız be bedelsız verdın 293 bolundun bugun 235 hıssen 4 gunde borsadan %30 asagıdasın ALLAH belanızı versın hepınızın
-
Piyasa defter değeri 3.15 olan özderici gmyo bile yüzde 16 artıda. Afferin sana izmirin güzide gmyo su... Ytd.
-
Lucien Arkas amcam kap a açıklama göndermiş. Seyahatte olduğum ve konudan geç haberdar olduğum için demiş.. Bizde senin yolunu gözlüyorduk Lucien amcam. Sen Lucien Arkassın ve küçük yatırımcının Arkasına geçmezsin. Tatil bitti artık hisseye sahip çık lütfen... bir kutlama yaptır bize Lucien amcam benim.
-
hissemiz bugün tavan yapacak inşallah. umarım yanıltmaz.
sadece bu şekilde düşünüyorum. her hangi bir haber veya beklenti yok.
ytd değildir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri