Sayfa 66/812 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 521 - 528 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. Ayrıca oda biliyor bukadar garip harket çeken senetlerin yüzde 90 sanı bürüt takasa giriyor takas girmeden oradanda sokmanın derdindemi anlamadım ytd değil asla

2. bu adamlar milleti iyice soymadan spk bürüte alır mı hiç
    alctlde anlaşmalı bürüte soktular sadece yüzde 50 yükseldi diye
    acaba bunlar bantaştan vurdukları parayla tactrye tekrar girer mi
    dün böyle bir ihtimal olabilir diye 3,18 den 5 bin adet aldım bakalım ne olacak

3. Tokatci geldi şifreyi verdi gitti bence 120 130 dan girerim dedi 250 ye satarim dedi bunu takip edecegim

SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. hisse nereden nereye gelmiş ve deliler gibi işlem yapmış siz sanıyormsunuz adamlar hedefine ulaşmadı brüte girecek olsa bile adamlar operasyonu bitirdi artık son rütuşları yapıyorlar
    kesinlikle kişisel düşüncemdir bu hissede bugünlerde herşey beklenir
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    hisse nereden nereye gelmiş ve deliler gibi işlem yapmış siz sanıyormsunuz adamlar hedefine ulaşmadı brüte girecek olsa bile adamlar operasyonu bitirdi artık son rütuşları yapıyorlar
    kesinlikle kişisel düşüncemdir bu hissede bugünlerde herşey beklenir
    fiyatı okadar yüksekki nerden satsa kar onlara göre BÜRÜT MÜRÜT DE BU SAATTEN SONRA FARK ETMEZ ADAMLARA eski fiyatı 1.1.30 tl arasında toplamış 5.50-6 arasından baslayarak kademeli satış adamlar karda ytd degil asla

6.  Alıntı Originally Posted by sertan060606 Yazıyı Oku
    fiyatı okadar yüksekki nerden satsa kar onlara göre eski fiyatı 1.1.30 tl arasında toplamış 5.50-6 arasından baslayarak kademeli satış adamlar karda ytd degil asla
    adamlar sürekli kazanıyor al sat yaparak,przmada bilirim aynı senaryo olmuştu,arada al sat yapan tutturan kazanır şansa eldede kalabilir
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

7.  Alıntı Originally Posted by manifestoon Yazıyı Oku
    bu adamlar milleti iyice soymadan spk bürüte alır mı hiç
    alctlde anlaşmalı bürüte soktular sadece yüzde 50 yükseldi diye
    acaba bunlar bantaştan vurdukları parayla tactrye tekrar girer mi
    dün böyle bir ihtimal olabilir diye 3,18 den 5 bin adet aldım bakalım ne olacak
    yanlış vurgu orada panda ve ekipmaları var sanırım ytd degil asla

8. bölünmeyi de bilerek yapmışlar zaten. ilk bakan hissenin 2.64 oldugunu zanneder fakat aslında hisse şuan 3.90 civarında ve adamların 2 tl altındadır maliyeti.
    yatırım tavsiyesi olarak almayınız. sadece beni baglar.

Sayfa 66/812 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •