Sayfa 127/954 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. tesadüf işte ekip aynı ekip****??işfinans ** işgyo ..tskb .....
    devam diyo ekip***??devammm ekip kimse görmüyor sizi.***??nasıl bi spek miş bu...
    tskb ne olduda yüzde yüz<e yakın çakıldı .işgyo da aynı gibi..işfinansaldan sonra .***sıra sıra...
    devam ekip ..**

2.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    tesadüf işte ekip aynı ekip****??işfinans ** işgyo ..tskb .....
    devam diyo ekip***??devammm ekip kimse görmüyor sizi.***??nasıl bi spek miş bu...
    tskb ne olduda yüzde yüz<e yakın çakıldı .işgyo da aynı gibi..işfinansaldan sonra .***sıra sıra...
    devam ekip ..**
    Kardeşim sen manyakmısın. Bak geçen dönemlerde de aynısını yaptın. Bir ara kayboldun tekrar ortaya çıktın. Ne anlatıyorsun. İl finansal bilmem ne.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Sınırları çok zorluyor. Bilinmeyen bir neden var. Hisse satılmıyor el değiştiriyor. Ben sonuna kadar takipçiyim. Devam.. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Sınırları çok zorluyor. Bilinmeyen bir neden var. Hisse satılmıyor el değiştiriyor. Ben sonuna kadar takipçiyim. Devam.. ytd

TSKB diğer bankalara göre bu fiyatta bile pahalı, TSKB nin çok ciddi kredileri var enerji şirketlerine 51 milyar dolarlık ohal sonrası enerji sektörüne verilmiş kredilerin batma riskini fiyatlıyor. Dibi belirsiz. YTD.

5. Biraz önce TSKB yatırım ilişkileriyle görüştüm Emre KALELİOĞLU verdiği cevap bizim hissemiz genel bankacılığın %6 üstünde işlem görüyor şeklinde varın siz düşünün yani %6 aşağıya hazırlanın diyor zatı muhterem. YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by stron Yazıyı Oku
    TSKB diğer bankalara göre bu fiyatta bile pahalı, TSKB nin çok ciddi kredileri var enerji şirketlerine 51 milyar dolarlık ohal sonrası enerji sektörüne verilmiş kredilerin batma riskini fiyatlıyor. Dibi belirsiz. YTD.
    Hangi enerji şirketlerine 51 milyar dolar kredi vermiş. Bankanın eti ne, budu ne? Biraz abartılı buldum bu rakamı

P10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. [QUOTE=stron;2411717]
    TSKB diğer bankalara göre bu fiyatta bile pahalı, TSKB nin çok ciddi kredileri var enerji şirketlerine Bankaların toplam 51 milyar dolarlık kredisi var enerji şirketlerine ohal sonrası enerji sektörüne verilmiş kredilerin batma riskini fiyatlıyor. Dibi belirsiz. Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by guru61 Yazıyı Oku
    Hangi enerji şirketlerine 51 milyar dolar kredi vermiş. Bankanın eti ne, budu ne? Biraz abartılı buldum bu rakamı

P10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kardeşim cümle hatası olmuş bankaların toplam 51 milyar dolarlık kredisi var enerji şirketlerine

Sayfa 127/954 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •