İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
yani
1.8 de
1.6 da
1.2 de
0.8 de
2.37 de
2.53 te
2.72 de
3.10 da
ben ne kadar mal alacağımı biliyorum.
sadece uygularken kör sağır dilsiz olman lazim.
ama onların makineleri bilmiyor.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
25 Temmuz da Akbank Q2 bilanco geliyor. Gorelim bakalim neymis banka bilancolarindaki hasar?
Piyasa abartmis mi? Ykbnk 4 buyukten en son 31 Temmuz.
Beklentim, dusunuldugu kadar kotu ya da bozulmus gelmeyecek banka bilancolari. Turkiye ve ozellikle Turk bankaciligi cok derin krizler gecirdi ve bunlari iyi kotu atlatti. Burada kimse gozu kapali, el ense yaparak kredi vermez. Cok saglam olmasa da teminatlari vardir ve makro olcekte %6-7 NPL kaldirabilecek bir sektor oldugunu dusunuyorum.
Su anda en kotuyu fiyatliyoruz ki bu bence iyi, cunku dibe yakin oldugumuzu gosteriyor.
Benim sorumun cevabı yok burda,mesela benim çok az olan paramın hepsi borsada,nakit hiç yok,aydan aya maaşımdan ekleyebiliyorum...ykbnk bu portföyün yüzde 3 ü sadece...
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
seçimden sonra bi hızla yüklenen birileri 2 temmuzdan sonra katmerli olarak geri kusmuş..
Tüm baskı 2 fonla beraber yabancı!!!
Bu da bana bunun yabancı olmadığını düşündürtüyor..
Bugünkü manzara yine farksız..
2-3 kademe de yoğun işlem..
Bunun yine yaz çiz açığa satış olduğunu düşünüyorum.
Öğleden sonra belli olur..du bakalım
Son düzenleme : gundwane; 17-07-2018 saat: 13:37.
Ben Turk piyasalarinda gercek yabanci kaynakli fonlarin %3-5 i gectigini dusunmuyorum. Yabanci fonlar denilen para, yerlilerin disarda tuttugu para oldugunu ve bunun degisik donemlerde degisik sebeplerle iceri disari gelip gittigini dusunuyorum. Sizin 100 milyon tl paraniz olsa, dur bakalim farkli yerlere yatirim yapalim diye pakistan yerel para cinsinden pakistan borsasina girer misiniz? Cok buyuk kazanc potansiyeli oldugunu ogrenseniz bile. Gercek yabanci fonlar icinde durum budur. Kendi bildigi piyasalardaki potansiyele yatirim imkani varken bilmedigi bir ulkede yerli para cinsi risk alip onu hedge etmeye ve gunluk siyaset, ekonomi vs konularini takip etmeye calisirlar mi?
Yer İmleri