Sayfa 208/1023 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Piyasa dolarda ki yükselişin kalıcı olduğuna inandıkça zam basıyorlar........

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    az önce cep telefonlarına baktım sağlam giydirmişler
    bu yıl ilk 5 ay 5 milyon cep telefonu satılmış toplam 11 milyar ödeme yapılmış yani yaklaşık 2.1 milyar doalr
    e doalr nasıl düsün bir yılda en az 4 milyar doalr demektir bu
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    bende biraz milli olayım dedim halkbanka girdim. 6.27 maaliyet bakalım kim kime...
    Palayi öpmüşünüz.bravo.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Ön sevişme yapanlar var.
    ama yatağa girmeye korkuyorlar.

Telefonda bayan diye ön görüşme yapanların hepsi dönme çıktı.[emoji4]

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valla allah razı olsun yarım saattir gülüyorum espriye.Evet bence bu ara her yerde her konuda neye niyet neye kısmet oluyırdur.Artık kısmetde ne varsa demek lazım di mi))))))))))

5. Geçen ay sıfır iPhone8 aldım 3500 TL. Şimdi liste fiyatı 5200 TL olmuş.

İlginç bir zam furyası var. Enflasyon %kaç?

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    az önce cep telefonlarına baktım sağlam giydirmişler

Şimdi şu aşağıdaki yazıyı tam bir okuyun sonra umutabi niye 1 Cent dahi bozmam diyor hala anlamamış olanlar varsa belki anlar. Benim yazının içinde en çok içimi acıtan gerçek şurası oldu, ``Türkiye`de sıfırdan kurulan en son sanayi tesisinin 2001 krizindeki Ford Fabrikası olduğu düşünülürse ``yazık ettiler güzelim ülkeye paranın mok gibi bol olduğu dönemi betona harcayıp ülkenin geleceğinden çaldılar allah affeder mi bilmem ama eğer kul hakkı diye bir şey varsa ben hakkımı helal falan etmem.

http://www.paraanaliz.com/2018/genel...asliyor-24666/

7. notun düşürüldüğü gece açıklama sonrası yazdım, tam $ shortlama zamanı diye

pala uyanık dolar longcuları haşlamadan bırakmaz dedik..!!

http://www.ortadogugrup.com.tr/
    Ortadoğu Grup: İnşaat, Enerji, Lojistik, Sağlık, Gıda

Büyüklerden biri , şuraya bakın her türlü iştigal alanı var firmanın ama girin bakın google`a firma beton işiyle ön plana çıkıyor. Betonun sonunun olmadığını biz küçük insanlar gördükte bunlar görmedi mi ? Görmemeleri imkansız ama son tahlilde giren çıkan yine biz küçük insanlara olacağı için onlar Londra`da sokak alıp bilmem nerelerinin üstünde fındık kıracaklardır.

Bu arada bu firmayla ilgili olumsuz yada olumlu bir duyumum yok sadece devamlı şu proje bu proje diye ekranıma reklam cıngıllları düştüğü için kimdir neyin nesidir diye google dan baktım hepsi o..

Sayfa 208/1023 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •