Artan

253,75 9.99 09:55
67,85 9.97 11:09
63,55 9.95 11:09
159,30 9.94 09:55
315,25 9.37 11:09
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 11:09
194,30 -9.96 11:09
10,80 -9.92 11:09
14,07 -8.1 11:09
73,50 -5.77 11:09
Azalan Hisseler

Ýþlem

4.516.954.877,47 11:09
2.956.641.809,68 11:09
1.944.408.847,75 11:09
1.626.167.143,38 11:09
1.580.167.087,90 11:09
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    teknosa da satýþa çýkmýþ
    Bu vergilerle bu kurlarla ithalat malý parekendecisini hangi enayi alýcak merak ediyorum.
    Alanýn para kazanmak için tek þansý dolar sürekli çýksýn diye dua edip düþük kurla mal stoklayarak kur artýþýndan kar etmek fakat satýlan mallar 6 ayda bir rafta eskiyeceði için onun stok yönetimi müthiþ zor.
    Ytd

Alýntý Originally Posted by doctor Yazýyý Oku
    Bu vergilerle bu kurlarla ithalat malý parekendecisini hangi enayi alýcak merak ediyorum.
    Alanýn para kazanmak için tek þansý dolar sürekli çýksýn diye dua edip düþük kurla mal stoklayarak kur artýþýndan kar etmek fakat satýlan mallar 6 ayda bir rafta eskiyeceði için onun stok yönetimi müthiþ zor.
    Direk dolar alsa daha kolay deðil mi ?
    Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
    Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!

Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    Gönderi
    1,551
     Alýntý Originally Posted by british Yazýyý Oku
    Direk dolar alsa daha kolay deðil mi ?
    yani normal karýný saymazsak doðru. Eskiden avmlerde olmak zorunda deðillerdi aslýnda ama þimdi avmlerden baþka yerde iþ yapamýyorlar ve fahiþ kira giderleri oluyor.
    Normalde elektronik parekende mallarý endekste iþlem gören Arena gibi elektronik ithalatçýlarýndan %10-15 karlarla alýnabiliyor fakat Teknosa gibi sermaye gücün varsa karlýlýk %40larý buluyor. %40 + kur farký karýný düþünürsen almaya deðecek bir risk fakat dediðim gibi türkiyede bunun stok yönetimini yapacak zekada ayný zamanda özverili yöneticilerin olmasý lazým.
    Bana sorarsan bu yüksek giderlerle ben almam çünkü enternasyonel deðilsin.
    Rakip firmalarýn arasýnda uluslararasý çalýþanlar var. Türkiye+avrupa çalýþabildiði için stok eritmeleri paylaþtýrmalarý kolay olur. Teknosayý alýrsan her yanlýþýn elinde patlar.
    Ytd

yani normal karýný saymazsak doðru. Eskiden avmlerde olmak zorunda deðillerdi aslýnda ama þimdi avmlerden baþka yerde iþ yapamýyorlar ve fahiþ kira giderleri oluyor.
    Normalde elektronik parekende mallarý endekste iþlem gören Arena gibi elektronik ithalatçýlarýndan %10-15 karlarla alýnabiliyor fakat Teknosa gibi sermaye gücün varsa karlýlýk %40larý buluyor. %40 + kur farký karýný düþünürsen almaya deðecek bir risk fakat dediðim gibi türkiyede bunun stok yönetimini yapacak zekada ayný zamanda özverili yöneticilerin olmasý lazým.
    Rakip firmalarýn arasýnda uluslararasý çalýþanlar var. Türkiye+avrupa çalýþabildiði için stok eritmeleri paylaþtýrmalarý kolay olur. Teknosayý alýrsan her yanlýþýn elinde patlar.
    Arti internet alisverisleri cok yayginlasti, cep telonu satisi taksitten dolayi yok gibi.

Turkiyede 1 hadi 2 firma kalir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alýntý Originally Posted by doctor Yazýyý Oku
    %40 vergi+%40 kar+ kur farký normal fiyatýn 2 katýna çýkmasý demek.Hey maþallah

Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    Gönderi
    1,551
     Alýntý Originally Posted by cumartesi71 Yazýyý Oku
    %40 vergi+%40 kar+ kur farký normal fiyatýn 2 katýna çýkmasý demek.Hey maþallah
    sermayesi büyük olan kazanýr. herþeyi resmi olan apple iphonedan hesaplayýn iþte 4.50 kurla hesaplayýn zam yaptýklarýnda 4.50 idi.
    Abd fiyatý tax free eyalette 999 usd(4500tl) bizde 8000tl.
    Ytd

Ahmetg Guest
    sermayesi büyük olan kazanýr. herþeyi resmi olan apple iphonedan hesaplayýn iþte 4.50 kurla hesaplayýn zam yaptýklarýnda 4.50 idi.
    Abd fiyatý tax free eyalette 999 usd(4500tl) bizde 8000tl.
    isteyen varsa getireyim

Bana 1000 TL sakal atin yeter yani size 5500 TL den satarim

varmi isteyen?

Alýntý Originally Posted by Ahmetg Yazýyý Oku
    isteyen varsa getireyim

Bana 1000 TL sakal atin yeter yani size 5500 TL den satarim

varmi isteyen?
    iþler kesat galiba
    bir halt olacaðý yok.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri