-
Yalnız sayın izcinin malı yok diye biliyorum silver almadan bütün topiği okumuştum ordan biliyorum
-
Takibe deger bir hisse olmasaydı buralarda olmazdı.demekki sılvrde potansiyel var. Ve onu görmüş. İzci abime burdan selamlarımı yolluyorum
-
Bugün dökülmeyen varsa büyük başarı gerçekten. Endex müsaade ederse sılver bilançoyu 2 liradan karşılar ama endex değme dansözlere taş çıkartıyor bu sıra.
-
1.40 lardan 1.22 lere üç günde 10 bin zarara dökülmedik. Bugünkü teğet bile geçmedi
-
Hissede değilim arkadaşlar. İleride kısmet inşallah. Hepinize de bol ve bereketli kazançlar dilerim.
-
O zamandan bugüne hiç almadım. Bu süre zarfında başka hisselerde işlem yaptığım oldu.
Sonuç: Toplamda ve koparmada bir miktar çarpıldım. Çift dalıp kündeye yatırdılar. İki kere de ayağımdan yakalayıp yerde çırptılar. Minderi onlara dar edecektim ki, süre yetmedi.
-
Bundan böyle serbest veya grekoromen yerine, yağlı güreşi tercih edeceğim. Tecrübe edinmek adına bir de öyle deneyelim bakalım. Hem de iyi bir fantazi olur.
-
Sn.izci sizleri buralarda görmek gerçekten çok keyifli.Gecmiste sn kitapci0,Sn.mastori ve diğer üstadların buralarda bulunduğu be yazdığı anlar gerçekten çok keyifli idi.Ozellikle sizin hiciv sanatınızla silvercan i tasviriniz ve soru cevap şeklindeki paylaşımlarınız çok güzeldi.Emin olun patron bile kendi hissesini bu kadar güzel anlatamazdı.Bu arada yaklaşık 10 yıl güreş yapmış ve sonrasında 2 kolumun kırılması sonucu bıraktığım spor hakkındaki kullandığınız jargon profesyonel ce bunuda belirtmek isterim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri