Sayfa 234/1023 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bizim çok süper ekonomistimiz çıktı ben dedi toplam portföyümün %60'ıyla bist aldım, sunucun gözleri yerinden çıktı bu lafı duyunca dili tutuldu resmen, ardından yav yabancı satışı genelde yok sadece banakcılıkta var, ereğliyi kardemiri thy'yi aselsan'ı alıyorlar dedi.

ABD li fon çıkıyor işte bankacılıktan sorun bu yahu dedi, bu aynı adam bist 120bin iken borsadan başka yatırım yeri yok diyordu. 9,40tan garan aldım alınmalı diyordu. Eğer dediklerini kendi yapmış olsaydı şu anda işsiz olmalıydı. Demekki işin içinde iş var.

Yada elinde hisse olanlar için popülizm yapıyor.

Neyse bizim için esas soru şu:
    Şimdi bana birisi açıklasın en son mart2018 den itibaren neden isim isim banka sermaye yeterlik rasyoları açıklanmadı bana bunun hesabını versinler. Sonrada paranızı niye bankadan çektiniz diye sorsunlar.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ya ersoy deltanın topiği var ,2020 global kriz falan diye.Ben de o tarihlerde kriz beklediğimden çok merakımı çekti okudum adam sağolsun çok bilgili.1929 krizinde ve 1970 krizinde ne artmış diye yıllardır merak ederdim, grafiklerle o zamanlarda onsun uçtuğunu yazmış ,baktım 100 yıllık ons grafiklere cidden doğru ons o yıllarda uçmuş.Bakıyorum millet gelip gelip adamı aşağılıyor,sen milleti dolara yönlendiriyorsun şu bu, vatana zarar veriyorsun mealinden laflar.Kardeşim bu forumlar ekonomi forumları dolar ,gram altın falan uçarsa benim zararım ne olacak dedim cevap gelmedi.Cidden garip garip yazılar var bu forumlarda ,trol falan olur da bu ekonomik öngörüleri vatan sevgisi şu bu ile kıyaslamak cidden absurd.Herkes ev geçindiriyor parası erimesin artsın istiyor.Ne artacaksa parası orda olsun istiyor.İktisadi laflara cevap da iktisadi olmalı.Başka mecralara konuların çekilmesi bu düzeylerde insanların yazdığı forumlarda komik oluyor.Düşünce özgürlüğü açısından da artık sıkıntılı durumlarda olduğumuz kesin.
    Vatan Sevgisini gördük, fiyatı 15.000... yazık bu memleketin fakirine yahu... Cidden yazık...

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    siyasi kısmına girmeyince olmuyor ekonomi ve siyaset malesef iç içe ama en azından siyasi kısmını kenara bırakarak arada bir yorum yazın kendinizden mahrum bırakmayın başlığı

Burda bir iki tane denyo çıkıp bizim yazdıklarımıza atıf yaparak vatan haini vesaire demeye getirmiyor mu deli oluyorum. Yüz yüze olsak altına dolduracak ibnotorlar sanaldan atıp tutmumutorlar mı hasta oluyorum. En iyisi bu ülke için hizmet etmiş onurla mücadele vermiş biri olarak çekileyim kenara dedim. Sevmiyorum siyaseti ve tarafta değilim. Mustafa Kemal gibi bir adam gelmeden de taraf olmam gibi görünüyor.

Siz yazın ben severek okuyorum.

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Neyse bizim için esas soru şu:
    Şimdi bana birisi açıklasın en son mart2018 den itibaren neden isim isim banka sermaye yeterlik rasyoları açıklanmadı bana bunun hesabını versinler. Sonrada paranızı niye bankadan çektiniz diye sorsunlar.
    isim isim duymadım ama geneli galiba 15,93
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Yasanın içinden sadece bir kısmını cımbızla çekip yafta vurmayın insanlara tutuşmuşsunuz terörist terörist iyice inceleyin yasayı başka neler var sonra konuşun o kısmı beni rahatsız etmiyor ayrıca.
    Şöyle bir dua vardır. Herkes sevdiği ile birlikte olsun. Sevdiği şeylerle karşılaşsın...

oha haziranda 120.000 konut satılmış ama buna rağmen ilk 6 ayda satışlar %1 civarında düşmüş
    temmuzda göçer
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    oha haziranda 120.000 konut satılmış ama buna rağmen ilk 6 ayda satışlar %1 civarında düşmüş
    temmuzda göçer
    0.98 kredinin cazibesi başkanım yok artık öyle kredi maalesef... millet değerlendirmiş

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. USD için bence faiz artmayacağı veya düşük artış fiyatlandı. Eğer süpriz bir artış olursa 4.68 - 4.72 bandına çekilebilir. Eğer artmaz ise anlık tepki ile yukarı artar ama bu seviyelere döner şeklinde bir tahminim var.

Sayfa 234/1023 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •