Sayfa 262/1023 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Para zaten otoritelerce borç olarak yaratılır. O nedenle dünyadaki herkes birbirine borcunu ödese yani teorik olarak dar bir para arzına geçildiğini görseydik, dünyadaki tüm paranın yok olduğunu belki yüzde birine düştüğünü görürdük. Para dediğimiz şey zaten borç verile verile şişen ve genişleyen bir mekanik. Borçluları çıkartırsanız para arzı söner.

Sorunun kısa cevabı para zaten bir borçtur ve kendi alacaklısını yaratır.
    Anlamadım net alacaklı yok mu var mı

Ve alacaklı kim.
    Evet net hesaba bakarsanız borcum yok.E faiz de alıyorum demek ki ben de o gruptayım da o borcun alacaklısı olmak için ben ve benim grubumdaki insanlar çok anlamsız bir oran.Ben çok daha az sayıda insanın borcun çoğunun alacaklısı olduğuna inanıyorum.Sayı 300 ü geçmez )))))))))))

3. Var sn Hakem 300 mln içindeysen varsındırdır....

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Ben çekmedim.
    Kim?
    Fehmi Korunun ilk paylaştığı fotoğrafta, Koru, Gül ve Karatepe Hyde Parkda görülüyor. Bu fotoğrafı çekenin Akar olduğu iddia edilmişti.

Yeni ortaya çıkan Londradaki diğer fotoğrafı ise Korunun çektiği, bu kez Akarın (en solda) Gül ve Karatepe ile birlikte fotoğrafta yer aldığı öne sürülüyor.

https://www.swe-turk.com/turkiye-hab...ullah-gul.html

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Anlamadım net alacaklı yok mu var mı
    Net alacaklı toplam geniş para arzının yüzde 5'ini geçmez. Yani dünyada 800 trilyon dolar geniş para arzı varsa, net alacaklıların alacak miktarı belki 50 trilyon dolardır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Misal bankada vatandaşın benim bildiğim 180 milyar doları falan var 456 milyar civarında borç var.Yani net netde biz hesabı kapatamıyoruz.))))))))))

Para şu anda nerdeyse tek elden yönetiliyor bence.

Yakın zamanda Londra'dan İFM ye taşınacak finans merkezi.

Sayfa 262/1023 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •