Rasyonel davranmayan bir ekonomi yönetiminden bahsediliyor.Acaba gerçekten öylemi ? 2015 yılında kriz gelecek diye etrafımdaki kişileri uyardım. bunca zaman geçti hala nerde kriz diyen bir kitle ile karşı karşıyayım. İnsanlar ev araba telefon borcuna girince krizin olmadığını çarkların döndüğünü büyük kazanımların olduğunu söylüyorlar.CUMHURBAŞKAN I yeni düzende faizlerin ve enflasyonun düşecegini söylüyor.biz buna inanamıyoruz.Kaldı ki KGF LER ,KOBİ lere faizsiz dağıtılan krediler ,NEFES kredileri bize enflasyonun istenerek seçilmiş bir secenek olduğu gerçeğini gösteriyor.yüksek faiz ile işsiz kalacakların ülkede getireceği kaos, enflasyonun artışına kendini bırakmıştır. enflasyon mu işsizlik mi ikileminden enflasyon tercih edilmiştir.önünde seçim olan bir hükümetin başka seçenek tercih etmesi zaten düşünülemez. gecen gün konuştuğum bir merkez bankası çalışanı 16 yıllık ALİ BABACAN ekolü değişiyor dedi ve bunun sancısı olacak dedi. şimdi bütün ezberlerin bozulacağı bir döneme giriyoruz ve yeni yönetim bunun vebalini üzerine aldı bence ve bunun için damat gibi bir aday seçildi.
Hükümet ekonomi de 100 günlük eylem planı hazırlığına başlamış,
18 Ağustos günü açıklanacakmış,
neredeyse seçimden 2 ay sonra
sanırsam seçimleri kazanacaklarını planlamamışlar....
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Tahmin ettiiğimiz gibi büyüme odaklı bir ekonomik model öngörüyorlar.Bunun da planlanması için zamana ihitiyaçları var.Ben artık faiz artışı beklemiyorum.DOLAR DA kalmak herne olursa ols
un daha mantıklı olacak gibi geliyor. tabiki yabancı bu hikaye ye inanırsa o zaman işler TL lehine döner.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Abi izmirde gecen hafta domates 6 liraydı hem tarla hem pembe bu hafta 4 liradan aldık...
20 temmuzda 46 gün 19dan bagladık Finansta
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Borsa sabırsızların parasının , sabırlılara aktarmanın bir aracıdır." Warren Buffet
Yer İmleri