Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Mevcut seviye faiz artýþýnýn fiyatlanmaya baþlamadan önceki durumuna yakýn, yani yaklaþýk 2 hafta öncesine döndük.
    Fakat bu fiyatýn içinde "faizin artmayacaðý " varsayýmý yok.

Ha bana göre doðrusu yapýldý, piyasa kucak kucak derken bunlar daha erken dedi.
    diðer türlü piyasa kucakladýðýnda bi daha býrakmazdý.

ABD ile pazarlýklarý takip etmek lazým.
    Tr de bu yeni rejim batýlýlar tarafýndan kabullenilmiþ durumda, bir diyet var ama bunu þimdilik ödetmezler.
    Öncelik ekonomi veya geçim deðil, büyük osmanlý.
    Ýran olayýnda yeniden hayallere kapýlmýþ olabilirler, bunlar akýllanmaz-ders almaz.

Bahadýr Özgür'ün yerinde tesbitindeki gibi, alýnan tedbirler krize iliþkin deðil kriz sonrasýna yönelik.
    homo sum humani nihil a me alienum puto

2. Atilla Yeþilada'nýn Ýran ve ABD ile pazarlýklara iliþkin yazýsý linkte olup benden farklý olarak ABD ile iþbirliði yapýlmamasý ihtimaline aðýrlýk vermiþ,ters bakýþ açýsý.

Atilla Bey'in ekonomik öngörüsünün aksine siyaset ve uluslararasý iliþkiler öngörüleri/düþünceleri saðlýklý olmayabiliyor, twitter'da kendisine bu konuda mesaj attýðýmda saðolsun eðlenceli üslubu ile cevap vermiþti.

K.Kore olayýnda olduðu gibi keskin bir dönüþ olmazsa (düþük ihtimal gibi) yeni rejim oyuncularý tekrar büyük þansýn kapýlarýný çaldýðýný düþünüyor olmalýlar.

Durun, TCMB en kötü haber deðil

www.paraanaliz.com/2018/genel/durun-tcmb-en-kotu-haber-degil-24850/

Alýntý Originally Posted by ni.ko Yazýyý Oku
    Mevcut seviye faiz artýþýnýn fiyatlanmaya baþlamadan önceki durumuna yakýn, yani yaklaþýk 2 hafta öncesine döndük.
    Fakat bu fiyatýn içinde "faizin artmayacaðý " varsayýmý yok.

Ha bana göre doðrusu yapýldý, piyasa kucak kucak derken bunlar daha erken dedi.
    diðer türlü piyasa kucakladýðýnda bi daha býrakmazdý.

ABD ile pazarlýklarý takip etmek lazým.
    Tr de bu yeni rejim batýlýlar tarafýndan kabullenilmiþ durumda, bir diyet var ama bunu þimdilik ödetmezler.
    Öncelik ekonomi veya geçim deðil, büyük osmanlý.
    Ýran olayýnda yeniden hayallere kapýlmýþ olabilirler, bunlar akýllanmaz-ders almaz.

Bahadýr Özgür'ün yerinde tesbitindeki gibi, alýnan tedbirler krize iliþkin deðil kriz sonrasýna yönelik.
    Son düzenleme : ni.ko; 25-07-2018 saat: 11:06. Sebep: Link düzeltildi

3.  Alýntý Originally Posted by ni.ko Yazýyý Oku
    Atilla Yeþilada'nýn Ýran ve ABD ile pazarlýklara iliþkin yazýsý linkte olup benden farklý olarak ABD ile iþbirliði yapýlmamasý ihtimaline aðýrlýk vermiþ,ters bakýþ açýsý.

Atilla Bey'in ekonomik öngörüsünün aksine siyaset ve uluslararasý iliþkiler öngörüleri/düþünceleri saðlýklý olmayabiliyor, twitter'da kendisine bu konuda mesaj attýðýmda saðolsun eðlenceli üslubu ile cevap vermiþti.

K.Kore olayýnda olduðu gibi keskin bir dönüþ olmazsa (düþük ihtimal gibi) yeni rejim oyuncularý tekrar büyük þansýn kapýlarýný çaldýðýný düþünüyor olmalýlar.

Durun, TCMB en kötü haber deðil

www.paraanaliz.com/2018/genel/durun-tcmb-en-kotu-haber-degil-24850/
    atilla yeþilada rüzgar nerden eserse ordan, çokda ciddi alýnacak birisi deðil bence.

4. Sayýn @harakiri35

Bana göre uzun zamandýr doðrularý dirayetle dile getirip ufuk açýyor.
    Eðlenceli ve þakacý uslubu ile ironiye fazlaca baþvurmasý ters algýlara sebep oluyor olabilir.

Ayrýca internet sitesinde çok sayýda görüþten insanýn makalesi yer buluyor ve kendi adýma çok faydalanýyorum.

Alýntý Originally Posted by harakiri35 Yazýyý Oku
    atilla yeþilada rüzgar nerden eserse ordan, çokda ciddi alýnacak birisi deðil bence.

5.  Alýntý Originally Posted by ni.ko Yazýyý Oku
    Sayýn @harakiri35

Bana göre uzun zamandýr doðrularý dirayetle dile getirip ufuk açýyor.
    Eðlenceli ve þakacý uslubu ile ironiye fazlaca baþvurmasý ters algýlara sebep oluyor olabilir.

Ayrýca internet sitesinde çok sayýda görüþten insanýn makalesi yer buluyor ve kendi adýma çok faydalanýyorum.
    Atilla Yeþilada ve benzerleri çok deðil bundan birkaç sene önce Türkiye'nin ekonomik yapýsý bunun birebir aynýsýyken borç çevrilebilir, Türk varlýklarýn potansiyeli çok yüksek falan filan martavalý okuyordu. Þimdi herþey aynýyken sýcak para kesilince seri iflas olabilir demeye baþladýlar. Yarýn sýcak para musluklarý açýlsýn herþey günlük güneþlik demeye devam ederler...

Türkiye gerekirse kendi eliyle bir krizden geçip borç sarmalýndan ve madde baðýmlýsý gibi sýcak para baðýmlýsý olmaktan çýkmalý. Ama bunun gibi ekonomistler, siyasiler, vs. oldukça ve hedef sadece rüzgarýn esmesine göre kýsa süreli pozisyon almak oldukça ülkenin burnu boktan çýkmaz.

Misal þimdi IMF ile anlaþýlsa iyi olacak denilmeye baþlandý. Ama niye iyi olacak? Tekrar sýcak para gelip güven ortamý oluþacaðý için. Sonuçta IMF Türkiye'yi bir imalatla büyüyen süper güç yapma gayesinde filan deðil, onlarýn amacý borç veren borcunu kurtarsýn. Sonuçta banker hepsi.

Ha IMF'nin söyleyeceði doðru þeyler olmazmý mesela devlet harcamalarýný kýsýn gibi, evet olur ama orda zaten aklýn yolu bir, çok anormal birþey söylemiyor olacaklar.

Atilla Yeþilada ve benzerleri bugün sýcak para kesilince böyle der yarýn hiçbir deðiþikliðin olmadýðý borçla, tüketimle büyümeyi bir halt sanan ülkeye sýcak para giriþi olunca bayram ederler. Ciddi alýnacak yanlarý bu yüzden yoktur bence.

Ayrýca sürekli bir biçimde ülkedeki anti-demokratik seçimleri ve sistemi meþrulaþtýrmaya çalýþýyor, muhtemelen rejimden birþeyler koparma gayesinde.

Kuzuyu kurda emanet edip kurt kuzuyu yemesin diye dua etmek ancak çeresizlik sendromu ile açýklanabilir.Her þey göstere göstere olurken aaa! bilmiyordum ben dersen kendini kandýrmýþ olursun. Bu ahval ve þerait altýnda bu gavur parasý ! Dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz.

7. Özelleþtirmeden sonra Türk Telekom un yönetim kurulunda 2016 yýlýna kadar olup ta raporlara imza atýp yönetimi onaylayan herkes kanun önünde suçludur. Hesap vermedilir!

http://www.telekomculardernegi.org.t...ettu-aldi.html

Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Kuzuyu kurda emanet edip kurt kuzuyu yemesin diye dua etmek ancak çeresizlik sendromu ile açýklanabilir.Her þey göstere göstere olurken aaa! bilmiyordum ben dersen kendini kandýrmýþ olursun. Bu ahval ve þerait altýnda bu gavur parasý ! Dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz.

8.  Alýntý Originally Posted by ni.ko Yazýyý Oku
    ..........
    Atilla Bey'in ekonomik öngörüsünün aksine siyaset ve uluslararasý iliþkiler öngörüleri/düþünceleri saðlýklý olmayabiliyor, twitter'da kendisine bu konuda mesaj attýðýmda saðolsun eðlenceli üslubu ile cevap vermiþti........
    Atilla Bey'e yalnýzca ekonomi yazsan daha iyi olacak siyasi düzen üzerine yanlýþ çýkarýmlarda bulunuyorsun dedim ayný üslupla karþýlýk verdi...
    Birçok aydýnýmýz böyle. Tersi birçok örnek var ama bunlar "ABD'nin dediði olur" ve "Allahýn dediði olur"'u ayný þey sanýyorlar..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •