Bir tavan yakışır mı flama direği kadar (o noktaya geliyor da bir de açıklar kapandı mı ki )yoksa başka bir iş için mi kullanılacak![]()
Bir tavan yakışır mı flama direği kadar (o noktaya geliyor da bir de açıklar kapandı mı ki )yoksa başka bir iş için mi kullanılacak![]()
Avm yı satsalar yüzde 18 kdv var. Bence borsa kotundan çıkabilirler daha mantıklı şirketi satmak
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,71 e getirde rahatlayalım........şrfsz spek.... kytd...
Kimbillr belki bunuda Sinpaş İle birleştirirler.
Almanya’daki gayrmenkul satılırsa nakit akışı sağlar. Sinpaşta finans borç milyarları aşmış, maliyetli projeler devam ediyor. Sektörün içinde bulunduğu mevcut koşullarda unite satışıyla ihtiyaç duyulan nakit akışını sağlamaları zor.
Dgjkkklll
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Bugün sabah seansının sonlarına doğru 2,88 TL. den bir miktar aldım. Daha önce de , zamansız giriş-çıkış yapmam nedeniyle çok zarar ettiğim bir hissedir.Defter değerinin 8 TL. olması ve 2 gün önceki yoğun işlem hacmi ve fiyat yükselmesinden sonra fiyatın geriliyerek bana göre cazip hale gelmesi nedeniyle alım yaptım. Çok nankör bir speği vardır. Bu nedenle uzun vadeli düşünmüyorum. Biraz karı görünce satmayı hedefliyorum.En son bildiğim , Hayek Bey de bu hissedeydi. 2 gün önceki Max. 3,38 TL. yükselişinde malı çakıp , yeniden ucuzdan aldı mı , merak etmekteyim.
Son düzenleme : By Akıl; 25-07-2018 saat: 13:43.
Dün itibari ile Bismillah deyip ben de aldım Allah utandırmasın...
derinlik veya ekran atın da bakalım.....
Yer İmleri