Sayfa 2140/2404 İlkİlk ... 1140164020402090213021382139214021412142215021902240 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 17,113 - 17,120 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by kemo Yazıyı Oku
    harputlu hocam ne yaptı acaba
    Belçika'ya gitti muhtemelen daracık.. tatlı geldi tabii ,..yani ülke olarak demek istedim yani ufak ülke ya o bakımdan yanee alışkanlık yaptı şahsen çok bir Belçikalı tecrübem yok..sintercim daha detaylı açıklar
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Abi pala beni gördü mü kaldırıyor ne yapacağımı şaşırdım
     Alıntı Originally Posted by kemo Yazıyı Oku
    ha ha ha nerden goruyorda seni hemen kaldırıyor
     Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Onu bi bilsem...
     Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    116500 longa geçiş nokt 400 pts üzerinden sikimsonik icgudulerim nedeniyle short açtığım için kendimi ayrıca tebrik ediyorum...
    Tekrar uzaklaşıyorum bu kumardan bir şekilde kurtulmalıyım
    Bildiğini yapmamak kumar olmaz

https://www.youtube.com/watch?v=tBz2GIxfYXA
    Hayat hoş gerisi boş

3. Süper ötesi bir tatilden yeni döndüm ..henüz tam olarak aleme adapte olmuş değilim ,fakat gene bir takım yamukluklar hissettim sanki

Hayat hoş gerisi boş

4. Beni bilen bilir ,bilmeyen de zamanla öğrenir ..bu alemde en ifrit olduğum şeylerden biri birisinin zorla kendisini usta veya haddini fazlası ile aşarak üstat demesi ve bunu da utanmadan zorla ahaliye söyletmek istemesidir...bana bu şekilde hitap eden çok kişiyi net uyardım ve sakın kimseye de demeyin dedim ...
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Beni bilen bilir ,bilmeyen de zamanla öğrenir ..bu alemde en ifrit olduğum şeylerden biri birisinin zorla kendisini usta veya haddini fazlası ile aşarak üstat demesi ve bunu da utanmadan zorla ahaliye söyletmek istemesidir...bana bu şekilde hitap eden çok kişiyi net uyardım ve sakın kimseye de demeyin dedim ...
    Bunun en canlı şahidi sevgili Se_M dır ....ve bu alemdeki ilk yazısını lütfedip bu Mekan'a yazan çok değerli bir şahsiyet bana ustat deme uyarımdan dolayı bir daha yazmıyacağını belirtti ve yazmadı da ..halen içimde bir hazin anı olarak kaldı.
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bunun en canlı şahidi sevgili Se_M dır ....ve bu alemdeki ilk yazısını lütfedip bu Mekan'a yazan çok değerli bir şahsiyet bana ustat deme uyarımdan dolayı bir daha yazmıyacağını belirtti ve yazmadı da ..halen içimde bir hazin anı olarak kaldı.
    Ve biz böyle bir ekol iken ..tek bir real time online pozisyonu olmayan üstatlıkları kendinden menkul bu çakma üstatlara hiç bir zaman tolerans tanımadık ..tanımıyacağız da ...
    Hayat hoş gerisi boş

7. Bu karikatür , zamanında benim için çok değerli biri olan tarafından.. benim real time online bir xu030 hissesinin tavanını daha nötr iken paylaştığım bir yazıma atfen gelmişti ...mesela bu da güzel bir anım

Hayat hoş gerisi boş

8. Hep yazdıklarımı yazıyorum ...kimse üstat değil ..sanal alem keyif için var ..fazla kasmaya gerek yok ..günde minimum 5bin point volatilitesi olan bir kaldıraçlı piyasada ,bildim diyen ..dalgaları yakalayan lütfen online yazsın ..en başta ben üstat diyeceğim..ama tutturduğunda bülbül olan kaybettiğinde kaçarsa bu olmaz tabii ...
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 2140/2404 İlkİlk ... 1140164020402090213021382139214021412142215021902240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •