Sayfa 211/821 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 6565 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by libertador Yazıyı Oku
    Sayın kentuf, çok güzel diyorsunuz ama açıkçası her ytdnin bir sabri var, daha da önemlisi ihtiyaçları vs. var. Bir kağıdı 2-3 sene bekleyebilirsin ama 10 yıldir baskilandigini dusunmuyorum. Bazi durumlarda kotu yatırım olduğunu kabullenmek de getekiyor. Ytd.

Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya sunu anlamiyorum. 100 TL ye tuprs alan, 70 e otkar bim alan iyi yatirim yapiyor, 10 kr luk sasa yi 10 tl ye alan iyi yatirim yapiyor da 2 tl ye ykbnk mi kotu yatirim?
    Yatirimciya amme hizmeti yapmak istiyorsaniz gidin onlari uyarin.
    Bu banka batacak, zarar edecek, Koc batacak, kredilerinin %20 si geri donmeyecek vs vs diyorsaniz konusalim. Aksi halde alan alir, satan satar.
    1.50 ye geleceginden cok eminseniz buradan shortlarsiniz 500K tane yatarsiniz asagi.

Amerikan baskan yardimcisi cart curt etti diye banka dusuyor. Eyvallah, neden tabana kadar vermiyorlar o zaman? Yani bunun ayari 4 kurus mu? Baskan cart curt ederse 8 kurus, bizimki hot derse 15 kurus .
    Bariz sekilde psikolojiye oynuyorlar. Calkaliyorlar iste. 4 gunde 500 milyon adet islem oldu. Piyasada dolasan miktar da belli, amac nedir yani? Buyursun satsin 1.50 ye kadar elini tutan yok. 31 Temmuzda bilanco da geliyor, belki 2 milyar zarar gelir alttan alirlar

2. Yine yaptı yapacağını,çok pirim yaptı ya,hemen inişte tepki veriyor,ama bu sefer 14 den verdim eline...ytd.

LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    kardeş git iki sene sonra gel çok biliyorsan sen niye kötülüyorsun benim yatırım yaptığım tahtayı sanane maliyetten.
    tutturmuşsun 2.60
    maliyetim 2.20 ise paramı vereceksin bize.
    Tahtayı kötülemiyorum aksine gördüğün pembe rüyada seni cimcikliyorum ama tabiki bu Canını sıkıyor sanırım.
    Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar boşa konuşmaz atalarımız. 2.60 dan beri ucuz aldım alıyorum alıcam diye sen algı yapmıyormusun şaka gibisin ya hakikaten. Ben temel analizi koydum önüne ister hoşuna gider ister gitmez olası bir Halkbank cezasında ne olur bu tahta düşünebiliyorsunuz sayın akinonya yatırım uzmanı arkadaş.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Tahtayı kötülemiyorum aksine gördüğün pembe rüyada seni cimcikliyorum ama tabiki bu Canını sıkıyor sanırım.
    Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar boşa konuşmaz atalarımız. 2.60 dan beri ucuz aldım alıyorum alıcam diye sen algı yapmıyormusun şaka gibisin ya hakikaten. Ben temel analizi koydum önüne ister hoşuna gider ister gitmez olası bir Halkbank cezasında ne olur bu tahta düşünebiliyorsunuz sayın akinonya yatırım uzmanı arkadaş.
    arkadaş üstüne basmışsın 2.60 tl ucuz
    0.66 usd altıda ucuzdur bu tahta
    0.88 usd den beri BENCEEEEE Toplanmaktadir.

Halkbank ın cezasının açıklanmasını bekle size bekleme diyen mi var.
    ben çok mal aldım daha da alacağım esas tahta yapıcı ve sizi rahatsız edende bu.

ADAMLARIN NİYETİ BELLİ SOPA. AMA ŞUNU UNUTMA BORSA YÜRÜMEYE BAŞLADIĞI ZAMAN NE SENİN ABD başkanını senin papazını nede senin senatonu dinler.

zaten yürümez diyorsun kardeş benim maliyet 2.60 değil 4 tl şimdi rahatladın mı.

ben bu ülkeye, bu tahtaya , ali koç a koç ailesine güveniyorum.

daha ilk yazılanı anlamamışsın kardeş abi ben sana laf anlatıyorum.

şimdi uza akinonya size geniş kalır.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by libertador Yazıyı Oku
    Sayın kentuf, çok güzel diyorsunuz ama açıkçası her ytdnin bir sabri var, daha da önemlisi ihtiyaçları vs. var. Bir kağıdı 2-3 sene bekleyebilirsin ama 10 yıldir baskilandigini dusunmuyorum. Bazi durumlarda kotu yatırım olduğunu kabullenmek de getekiyor. Ytd.

Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    on yıldır duran kim ben anlamadım
    daha lafın gelişi 47 gün oldu olmadı akinonya selamı vereli.
    daha önce girdim çıktım ama mal yapmadım burada.

kötü yatırımı iyi yatırım mı onu zaman içinde anlarız her zaman anladığımız gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    arkadaş üstüne basmışsın 2.60 tl ucuz
    0.66 usd altıda ucuzdur bu tahta
    0.88 usd den beri BENCEEEEE Toplanmaktadir.

Halkbank ın cezasının açıklanmasını bekle size bekleme diyen mi var.
    ben çok mal aldım daha da alacağım esas tahta yapıcı ve sizi rahatsız edende bu.

ADAMLARIN NİYETİ BELLİ SOPA. AMA ŞUNU UNUTMA BORSA YÜRÜMEYE BAŞLADIĞI ZAMAN NE SENİN ABD başkanını senin papazını nede senin senatonu dinler.

zaten yürümez diyorsun kardeş benim maliyet 2.60 değil 4 tl şimdi rahatladın mı.

ben bu ülkeye, bu tahtaya , ali koç a koç ailesine güveniyorum.

daha ilk yazılanı anlamamışsın kardeş abi ben sana laf anlatıyorum.

şimdi uza akinonya size geniş kalır.
    2.60 ucuz demiyorum iyi oku !
    Senin mal alman beni rahatsız etmiyor her gönderinde ucuz alıyorum alıyorum diye gözümüze sokman rahatsız ediyor !
    Borsa elbette yürüyecek ama senin paranı 1 yıl kullandıktan sonra yürüse ne olur.
    Ali Koç a güvenle ne alakası var ülkedeki durumun koşullar kötü.
    Ben yazdıklarını çok iyi anlıyorum merak etme karşıt görüşede saygınız olsun.
    Empati kur senin yaptığın gibi her gün bu tahta çok pahalı desem antipatik olmazmıyım?
    Bak 2 kere yazdım hemen gözünde antipatik oldum bence biraz empati kuracaksın.

7. Kenanın gazına gelmeyin. Bankacılığın durumu iyi sayılmaz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    2.60 ucuz demiyorum iyi oku !
    Senin mal alman beni rahatsız etmiyor her gönderinde ucuz alıyorum alıyorum diye gözümüze sokman rahatsız ediyor !
    Borsa elbette yürüyecek ama senin paranı 1 yıl kullandıktan sonra yürüse ne olur.
    Ali Koç a güvenle ne alakası var ülkedeki durumun koşullar kötü.
    Ben yazdıklarını çok iyi anlıyorum merak etme karşıt görüşede saygınız olsun.
    Empati kur senin yaptığın gibi her gün bu tahta çok pahalı desem antipatik olmazmıyım?
    Bak 2 kere yazdım hemen gözünde antipatik oldum bence biraz empati kuracaksın.
    arkadaşım bu yazdıklarını 11 ay sonra alıntılayıp bak ben sana demiştim kentuf desen haklısın.

bende yanılmışım derim sana yükselişe geçtiğinde maksimum en büyük lotta olurum senin dediklerin olursa ekstra işime gelir.

1 milyon dolar versen alamazsın bu dersi yaşlı kurt abim. yararlanmaya bak bence geçte olsa.

sanki biz burda mal pazarlıyoruz

karşıt görüşe saygım olabilmesi için yazdığının arkasında durması gerekir karşında gerizekalı biri var gibimi zannettin aynı şeyi kaç kere alıntıladın.

ben seni ilk gün anladım
    bir sene sonra düzlük belki görülür diyorsun burası yanlış maliyet yeri diyorsun.

bende bu iş belli olmaz ben burdan alayım keyfine bak diyorum
    düşerse daha çok malım olur diyorum her kademede ne kadar alacağım belli diyorum inanmıyorsun ne yapaim sana

daha önce aynı şeyleri Vestel de tekfen de de yaşadım burda da piyango sensin ama paylaşmıyacağım işlemlerimi gerekte duymuyorum artıkın.

mal çakacağınız kişi akinonya olsun. zaten çakmasına izin vermiyorum genelde aktiften alıyorum artık.

Tahta ne kadar büyük olursa olsun her bir lot tek tek sayılır burada. Onlar için kötü hava av yeridir. Ava giderken avlanmak en sinir oldukları durumdur. Teknikte gördüğünüz 1.94- 1.83 - 1.2 hepsini bizde görüyoruz.

rahat olun ilk günki gibi bende burdayım sizde burdasınız görüşürüz.
    ben yazmaya ve almaya devam edeceğim.

Sayfa 211/821 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •