Belki 2007 de yaptığını yapar mı acaba diyorum. Benziyor hareketi. YTD
Belki 2007 de yaptığını yapar mı acaba diyorum. Benziyor hareketi. YTD
Ne zaman bedelli açıklamış
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başvuru; Şirketin Silver Ankastre Mutfak Ürünleri A.Ş. İle Gümüş-Mak Endüstri ve Ticaret A.Ş.'yi devralması suretiyle birleşmesi ile ilgili olarak
duyuru metninin onaylanması amacıyla yapılan ve Kurulumuzun 2017/7 sayılı Bülteninde olumlu olarak sonuçlandığı açıklanan işlemin,
31.12.2016 tarihli mali tablolarının esas alınması suretiyle yenilenmesi amacıyla yapılmıştır.
5) Başvuru, Sermaye Piyasası Kanunu kapsamında bulunmayan Şirketin, Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret Taahhüt A.Ş.’yi devralması suretiyle
birleşmesi ile ilgili olarak duyuru metninin onaylanması amacıyla yapılmıştır.
http://www.borsagundem.com/foto-habe...rusu/1183480/2
KAP taki birleşme haberinde 5milyon küsürlük kısım bedelli oluyormuş sanırsam ... ..
yüzde kaça denk geliyor veya 10bin hisse varsa ne kadar nakit gerekecek ?
YTD --- YTD --- YTD
--- YTD ---- YTD ---
Arkadaşım siz para yatirmiyorsunuz. Bu konuyu daha evvel burda tartıştık. Devralınan şirketlerin kaynaklarından karşılanacak aradaki 4.8 milyon tl. Şirket sahiplerinin payları değişiyor.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende öyle düşünüyodum da millet yazınca panik oldum borsa gündem olay yaratma peşinde belliki ..yinede sorayım dedim :D bedelli falan dememiller sonuçta..
birleşme fiyatı öncesi 1.28 di bunu değiştirmek için tekrar düzenleme yaptılar ama yine 1.28 denmiş pdf lerde ... ben mi yanlış anlıyorum ? değişen ne oldu? 4.8 milyondan 5.3 küsür milyon a çıkmış .. 1.28 aynı kalmış ?
silvr "joker" in oyuna girmesini bekliyor bence1.5 demişti ..yaklaştı
![]()
YTD --- YTD --- YTD
--- YTD ---- YTD ---
Yer İmleri