Originally Posted by FIRTINA Sabah vakti ormanda çok köpek oluyor, belediyeyi arayacağım. Isıracaklar diye çok gorkuyoz. Davşanlı Belediyesini ara.
Originally Posted by FIRTINA Sabah vakti ormanda çok köpek oluyor, belediyeyi arayacağım. Isıracaklar diye çok gorkuyoz. Aha size tüyo ne diyeceğinize dair, hem de geçen sorduğunuz Subaşı mahallesinden!
Eve avdet ettik, sarışınnar eyice su koyvermişti. 1. Duble damnalık doldurdum, sonra taze sarışınnar ilen devam.
Originally Posted by 1967enver Davşanlı Belediyesini ara. Aynı dakikada pişti olurmu, olmuş işte!
Originally Posted by 1967enver Davşanlı Belediyesini ara. Efennim aradım. Emme köpekleri kısırlaştırdıklarını söylediler. Acaba bu köpekler kısırlaştırılınca mikmeyi bırakıp ısırıncamı zevk mi alıyorlar
Originally Posted by InFeRnO Sen benim içimdeki hayvan sevgisini bilirsinn Bilmemmi abim
Originally Posted by FIRTINA Efennim aradım. Emme köpekleri kısırlaştırdıklarını söylediler. Acaba bu köpekler kısırlaştırılınca mikmeyi bırakıp ısırıncamı zevk mi alıyorlar Alfaya avantayı toka edecen,sıkıntı çıkarmaz... Afiyet olsun sofra...
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Afiyet olsun Matbah-ı Rakı.
Forum Rules
Yer İmleri