Sayfa 253/367 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Çin'in Ankara Askeri ataşesi: "İki ülke başkanlarının liderliğinde, PLA ve TSK'nin .... yeni iş birliği alanları yaratacağına, konvansiyonel ve konvansiyonel olmayan alanlarda iş birliğini pekiştireceğine.... demiş
    Gelsin ambargolar...

Yannız...O bolt ve altı çizili yazılı yerde feci anlamlar var abi...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Gelsin ambargolar...

Yannız...O bolt ve altı çizili yazılı yerde feci anlamlar var abi...
    konvansiyonel olmayan =

nükleer manasına mıdır ?
    stratejik manası çikmaz deel mi ?

nükleer santral kuracaklardır Sinop'a...

kedidir....kedi..... bea...!

üstâdım şüphe dediniz de ,
    borsada her ihtimali düşüncez bea...!
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

3. Askeri ateşe santral mantral işiyle ilgilenmez abi...Önce İran sonra peşine Çin ve III. Dünya savaşı planlayan bir sisteme karşı Donkişotluk bizimkisi…

Yıkılmadım ayaktayım durumlarına kadar gider bu iş...Ama ben 2-3 yıldır yazıyorum buralara...El mecbur bize gelecekler...Göbeklitepe tamgaları söylüyor bütün bu şarkıları...11 bin yıl !...Boru mu lem…

A.Q mun evanjelikinin inancı vaa da bizim yoh mu ?...Te be vaa elbet...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

4. Hamdolsun vizyon genişledi...Tek parti iktidarının tek faydası bu oldu bana sorarsanız...Diğerlerini geç...Sosyal analitik tarafından bakarsak...Yani hayalsiz insanlar da devletler de yaşayamaz abi...Birilerinin hayal kurması birilerinin de ona inanması lazım...Bizim hayalimiz belli: Misak-ı Milli ve Türk birliği...

Nokta...

Şu haber çok önemli ama...Tüm dengeleri değiştirecek...Not edelim...

http://www.kokpit.aero/israil-f-35-leri-flight-radar-da

5. Kadrolarımız aha böyle işte:

https://twitter.com/asefaozkaya/stat...43721653682176

Hayal kuracak adamlar lazım bize abi...En başta Üniversite hocalarımız...Bolu İzzet Baysal'da yüksek lisans yapıyorum...Sene 2001...Adını vermeyim, rahmetli oldu çünkü...Komutan dedi, böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum...Nasıl yani hocam ???...Kimse kusura bakmasın, yan yatan da bir çamura batan da durumu var her yerde...What is the liyakat ?...

*

Hayal kurabilmenin ilk basamaklarından biri sanat'tır abi...Gazi'nin dediği gibi sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuştur...Çocuklar resim çizecek, heykel yapacak vs....Arada 3-5 çocuk çıkıyor ama bunların çok çoğalması lazım...İnce de bunu dediydi...Ama apolet işi bir çuval inciri berbat etti...Yazık oldu ...

6. Bir bahçeden sanat nasıl doğar?
    https://twitter.com/sanattcadisi/sta...58159705661441

Mekanlar önemlidir...Parklar, bahçeler, çiçekler, böcekler...Bol bol yapılmalı bunlardan...Mesela en mega'sı bizim olmalı...Ayriyeten, bu mekanlarda kimyasal gübre kullanılmasına karşıyın abi...Çünkü solucanlarım seneye 5 milyon adet oluyor, her ay 15 ton "organik" gübre demek bu...2 TL den 30 bin gayme...

7. Neticede bizler piyasa erbabı olarak temel, teknik, takas vs aldatmacalarına değil bunlara bakarız...İşte buna jeoekonomi diyoruz çocuklarım...

na hah hah haaaaa !...

Ben kaçar...İyi tatilleriniz olsun...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Çünkü solucanlarım seneye 5 milyon adet oluyor, her ay 15 ton "organik" gübre demek bu...2 TL den 30 bin gayme...
    çalmadan,

hırsızlık yapmadan,

devletin kasasını "arpalık" olarak görmeden

"iş yapabilmek"

mümkün değil galiba bu Ülkede artık ?

yannız ; kasa da para bitince ( ki bittiği rivayet ediliyor )

nasıl geçinecek bu kadar avantacı ?

sabırsıznıknan bekliyorum..
    ))))

Sayfa 253/367 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •