giden pek gelmez bizim ülkede
bi tarihte zorunlu tasarruf vardı geri aldığım sıfır.
Bes im var.tam 10 yıl biter %25 devlet katkısı sorry para yok al ödediğini buna dua et derlar valla)
ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....
Mükemmel! 10 yılda (2009 - 2018) USD bazında 5 kat getiri + (temettüler ve bölünmeler) global kurbanlarını bekliyor! :-)1500 den başlayan yolculuk kesintisiz bir şekilde 7500 lere geldi. Acaba nerede ve nasıl bitecek filmin sonu? :-)
Tahminler?
![]()
Danıştayın aldığı karar, büyüklüğü ile doğru orantılı olarak tartışılmıyor. Daha mühim konuları yazmayanlar , basit bir konuyu sayfalarca yazıyorlar. HİÜ dediğiniz şey aylık en fazla 2 tl. dir. ( Hoş ben hiç bir bankaya ödemedim, ödemem ) 2 hesabınız olsa ayda 4 tl. yılda 48 tl. nedir yani. Oysa faiz oranında 1 birim düşükten bağladılar mı sizi 10 hesap işletim çıkarıyorlar.
Aslında çoğunuz dövize geçtiniz ve oran paylaşamıyorsunuz. Dövize geçtiğinizi de itiraf edemiyorsunuz. kaç gündür Tbank ve ISCB dışında neredeyse oran yazılmamış. Ben mevduatta değilim yatırım fonundayım. Ama yine de müşteri temsilcileri dönüşümü sormak için aradıklarında oran istiyorum ve yazıyorum.
Yer İmleri