Originally Posted by
GE90
Bugün dönüş günüm. Vakıfbank ÖB 1M+ için %19.50 veriyor. Dediklerine göre faiz artırımı yapılmadığı için oranlar yavaş yavaş ufak ufak geri çekiliyormuş. Milyonun çok üstü rakamlar için bile %20'ler yokmuş, %19.55 vb. oranları zar zor alıyorlarmış. Oysa burada 2 hafta önce %19.70 paylaşanlar olmuştu, ama MT'nin yaptığı açıklama böyle işte, faiz artırımı gelmediği için böyle oldu diyorlar. Uzun bağlayalım isterseniz diyorlar. Ben yine 32 gün devam edeceğim. 1 ay sonra tablo daha iyi olur belki.
Odeabank ve Burgan'a da sordum. Odeabank %19 zor alıyoruz, 100k için 18.75'ten bağladık dün dedi. Oysa burada Odeabank için de %19.50 oran paylaşımı olmuştu. Ya oranlar gerçekten biraz düştü ya da pazarlık olsun diye biraz aşağıdan giriyorlar ama pek yükseltecek gibi de görünmüyorlar hani.
TEB Enpara liste faizlerinde artış yok birkaç hafta öncesiyle aynı gibi. Garanti internet şubede çıkan kampanyalı faizler aşağı çekilmiş. Birkaç hafta önce %17 küsür rakamlar görüyordum Garanti'de, şimdi %15 küsür %16 küsür rakamlar veriyor sözüm ona kampanyalı.
Dönüş günüm gelmedi ama vakıfbank öb mt'si aradı. Oran sordum. Mb oranları değiştirmediği için geçen ayın aynısını veriyoruz dedi. Pazarlık yapıp daha iyi oran almaya çalışacağım. 34 gün 19.50 yatırmıştım.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri