Sayfa 370/1023 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Dolarda yükseliş yerini uçuşa bırakırsa bakalım SAYIN teknikçi uleması neler yumurtlayacak. Ama ben hep demişimdir TEKNİKÇİLER asla yanılmaz 5 mi oldu yine haklı çıkarlar biz şurayı geçerse bu olurdu dediydik dediklerini duyar gibi oluyorum. Zaten öyle bir bant belirliyorlar ki anasını satayım nasıl yanılsınlar. Aşağıda 4.08 yukarıda 4.98 bu ne ya !... Dolarda uçuş yakındır diyorum başka bir şeyde demiyorum. Ha bu arada zamcıklar başladı ortalık feryat figan durun yahu bunlar ne ki daha karpuz kescez ! ayrılmayın bir yere hele sakın ayhan başgan ! gibi Dolar shortlayıp tatile neyin ! kaçmayın.

Stagflasyon mu? Merkez Bankası: Zamlı fiyatlara alışın
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...n%C2%A0/208466

Ne ! aklını biryerlerine sıkıştırıp kalmış, çalışmadan yaşamaya alışmış güruh YUMUŞAK iniş mi bekliyordu ? Bekleyin bekleyin ama beklerken bu günlerin kıymetini iyi bilin daha garpuz! kescez ! o zaman görecem sizleri yumuşak mı sert mi olacak tadınca anlayacaksınız. Beter olmadan yeter olmaz ve bu ahval şerait altında Dolarda yükseliş kaçınılmaz. Sahi teknikçiler buna ne diyor ?

Flaş haber... Kurban Bayramı tatili 9 güne çıktı
    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: ``Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü 100 günlük icraat programını vatandaşlarla paylaşacak. Kalın, bayram tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...e-cikti/208452

Hayırlı olsun millet bakın reisiniz size yine kıyak yapmış 9 gün tatil . Yan gel yat, bin Tl de emekli bayram ikramiyesi oooogh ! keka çalışmak üretmek bunlar neymiş kim çalışıp üretince kalkınmış ki siz kalkınasınız ! Bu durumda eminim en kısa zamanda Dolar da yerle yeksan olur Tl Dolara eşitlenir.

4. Umut hocam ağzı olan konuşuyor.varsın konuşsunlar it ürür kervan yürür. Dolarda fezaya gidiş kaçınılmaz. ..

İş Bankası'ndan 2.1 Milyarlık borçlanma başvurusu
    İş Bankası iki ayrı finansman bonosu ile 2,1 milyar liraya kadar borçlanmak için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu.
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...svurusu/208448

Koşun millet kaçırmayın bunu bakın Fitch` in geçenlerde `ENLER` içinde adını duyurduğu en uçta ki 3 bankadan biri olan İŞ bankamız borçlanma senedi çıkaracakmış eminim yüksekte ! faiz verir bunların mıçları o kadar yukarıda ve kendilerine o kadar güveniyorlar ki devlet borçlanma faizinden de az 3-5 puan düşük borçlanmaya kalkarlar. Ha o tahvilleri kim mi alır tabi kurumsallar peki bu kurumsalların başında kim gelir ? Ehh tabi BES şirketleri ,malum adamlar üstün başarı sağlayıp iştirakçilerine düz banka faizinden bile düşük getiri sağlıyorlar. Bende bu kadar uyanık ! iştirakçi bulsam, bende müşterime hesap vermesem, daha doğrusu akıllı müşterilerim benden hesap sormasa gider ucuzundan İŞ bankası gibi ölü soyucuların borçlanma senetlerine milletin parasını gömerdim. Ulan bu Bes çileri anlamıyorum her ay kendilerinden kesilen prim kadar altın döviz vs alıp bir kenara atsalar garanti ediyorum 10 yıl sonra BES te ellerine geçecek tırpanlanmış paradan kat ve kat daha fazla birikimleri olur.

6. Malum medya zamcık haberlerini kaldırmış. Zaten vermeniz hata bre gafiller hainler. Bu devirde zam olmaz.... fiyat ayarlaması olur oda otomatik oluyor hükümetin suçu olmaz.

7. dolarcılar nekadar yazıp çizsenizde borsayı düşüremeyeceksiniz ,bülesüz

Alıntı Originally Posted by vurgun Yazıyı Oku
    dolarcılar nekadar yazıp çizsenizde borsayı düşüremeyeceksiniz ,bülesüz
    Zaten doların her çıkışında borsa aynı kaldı mı o oranda düşmüş oluyor.Tüm maddi varlıklarımız gibi orası da eriyor.Bu iş artık karakolda biter ,döviz falan durdurulamaz.Önümüzdeki 5 yıl çok ama çok sıkıntılı geçecek.Ben en çok kanal istanbulu merak ediyorum.Olmaz olmaz demeyin aha da yazıyorum buraya reis yıl sonuna kadar ihalesine çıkacağız da diyebilir ,demedi demeyin

Sayfa 370/1023 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •