Sayfa 485/790 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. bu saatten sonra istediği kadar satsın , bunlar artık geçici hareketler, makinalar tekniğe uydurmak için bunları yapacak. tek günde %10 gittiğinde satan sattığıyla kalıyor..

daha önce yazdım 10 yıl da olsa bekleyeceğim.. 2009 yılında 0,34 kuruş ortalama ile KRDMR vardı elimde .. yüzüne bakan olmuyordu.. 8 yıl içinde 10 katına çıktı .. tuttukmu elimizde hayır .. 2-3 katına gelince satıp çıktık..

denizbankta aynı süreci yaşadım 3 yıl surundurdu .. 3 katına cıkınca onu da sattım .. 6 katına cıktı

aynı hatayı bunda yapmayacagım.. 10 yıl da olsa bekleyecegım .. 16-17 dolar aralıgından önce satarsam aha bana .. arz fiyatı bile yeterli değil bu büyüme sonrası ..

bir sonraki bilançoya kadar 9.09 zimbabve dolarını hedef yapar .. eğer 3.çeyrek iyi gelirse yıl sonuna 12.40 zimbabve doları bu yılı 40 milyon üzeri kar ile tamamlarsa eski zirvesini hedefler beklentime göre...

yeter ki kar etsin .. gerisi önemli değil ..

2.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Yıllık bazda 9,23 - aylık ve haftalık bazda 7,20 fiyatları test etmiş.
    çok da moral bozmamak lazım, orta vadede kazandıracağı aşikar.
    endeksin 100 bin puan üstüne çıkması durumunda pek çok hisse gibi bu da
    yıllık bazda daha önce gördüğü en yüksek rakamı yeniden test edecektir diye düşünüyorum.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3. 3 milyon liralık bile işlem hacmi oluşmamış.
    Bana göre hissedeki düşüşün yapay olduğuna işaret
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    3 milyon liralık bile işlem hacmi oluşmamış.
    Bana göre hissedeki düşüşün yapay olduğuna işaret
    Şu gapı doldursun bugün de, aklımız geride kalmasın en azından.
    Yukarıdaki yorumlar yatırım tavsiyesi değil, kişisel görüşlerdir.

5. O gapta şirketlerde hepsi hırsızın prof olmasından.annesi babası iyi insan olup bir insan ancak bu kadar ........ olur.

6.  Alıntı Originally Posted by Adanalı01 Yazıyı Oku
    Dün milyon lotlar işlem oldu. 20 bin, 50 bin tek kalem işlemler yapıldı. Bugün gün toplamında 200 bin civarında işlem olursa şaşırmayın derim. Gün sonunda da muhtemelen yüzde 4 eksi kapatır.
    Sadece işlem hacminde yanıldım. An itibariyle yüzde 4 eksi. Kağıdın ciğerini biliyorum. Maalesef.....

7. Adanalı tebrikler yinee...

8.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    Adanalı tebrikler yinee...
    Sayın Grando iki tahmini tutturdum. Şimdi yeni tahminimi yapıyorum.
    Artık tren kalkacak. İstasyonlar sırada bekliyor. Binen bindi. Vagonlar doldu. Herkesin kendine göre ineceği istasyon farklı. Son durak uzun soluklu. Yolculuk meşakkatli. Kompartıman lüks değil. Ben son durağa kadar gideceğim. Makinist inşallah treni sağ salim hedefe ulaştırır. Son durak Edirne (22).

Sayfa 485/790 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •