Sayfa 524/1078 İlkİlk ... 244244745145225235245255265345746241024 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Bugün 2. seans evde olmadığımdan verileri yükleme işlemi gecikti. Kusura bakmayın...

Eve yeni geldim ve şu anda yükleme işlemini yapıyorum. Bittiğinde ayrıca haber veririm...

İyi akşamlar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

3. Teşekkürler sayın T/A...

Hayırlı akşamlar...

4. Ellerinize sağlık Sn. T/A,

Cümleten iyi akşamlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by trushan Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın T/A...

Hayırlı akşamlar...
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık Sn. T/A,

Cümleten iyi akşamlar
    İyi akşamlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    Borsanın Analizi

İsmi lazım değil dün borsada bir şirket patronu 7 milyon hisse satmış ve şirketteki
    ortaklık payını % 48 den % 20 ye düşürmüş. Helal-hoş olsun; kazandığı parayı
    sağlıkla-afiyetle yesin.

Ancak kamuoyuna yaptığı açıklamada sattım sattım da sorun bakalım niye sattım.
    Satıştan elde ettiğim geliri faiz ödemeleri için şirket hesabına aktaracağım buyurmuş.
    Gitsin yat-kat-apartman alsın, yeni şirket kursun halka açsın. Hatta gitsin kendisine
    BIST in kapılarını açan, şirketi Ulusal Pazara a alanlara hediyeler alsın. Ama parayı
    kesinlikle şirket hesabına aktarmasın. Çünkü anonim şirketlerde ortaklar nimete ve
    külfete payları oranında katıldıklarına göre kendisi kasa-masaya 20 lira koyduğunda
    geriye kalan ortaklar 80 TL koymak zorunda kalacaklar. Çünkü cebinden para
    verdiğinde kendini şirketin ortağı değil, sahibi olarak görecek. Yarın kar payı
    dağıtılırken de hakkı olanı değil, aslan payını isteyecek.

Mevzuata göre muhteremin satış öncesinde SPK ya bilgi vermesi-izin alması, diğer
    ortakları da durumdan haberdar etmesi gerekirdi. Ekonomik suçların parayla
    temizlenip şahısların özenle aklandığı zamanlarda yaşadığımızdan böyle bir şeye
    lüzum görmemiş olsa gerek. Anlaşılan kimya endüstrisi ne kadar çabalarsa çabalasın
    ne bugün, ne de yarın kiri paradan daha iyi temizleyen bir deterjan üretemeyecek.

"Paran kadar konuş" lafı dilimize yerleştiğinden bu yana her şey maddiyatla ölçülür
    oldu. Para konuşunca vicdanlar sustu. Kalplerin temizliğinin, beyinlerin ışıltısının
    hiçbir önemi kalmadı. Velhasıl insana borsada para kaybetmek değil; her türlü
    entrikanın döndüğü ortamda enayi yerine konulmak dokunuyor. Mevla doğru
    yoldan sapanların tümünü ıslah etsin.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    Hata ettim, özür dilerim.
    Devlet de zenginlerin safında yerini almış.
    Fakir-fukara, garip-gureba takımının eli böğründe kalmış.
    Bunu öğrendiğim iyi oldu.
    Artık kendi kendimi hicvederim.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Sayfa 524/1078 İlkİlk ... 244244745145225235245255265345746241024 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •