Sayfa 376/1023 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Doğuş Medya Grubu'nda tenkisat depremi! Kaç kişinin işine son verildi?
    Medyada küçülme kararı alan Doğuş Grubu tenkisat için bugün yeniden düğmeye bastı.
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...verildi/208489

Eee ülkede ZAM ağıza alınmaz fiyat ayarlaması denilirse İŞTEN ÇIKARMAYA da TENKİSAT (Arapça) = eksiltme azaltma denir tabikide...

Beter olmadan yeter olmaz , bu `TENKİSAT` lar yetmez ama EVET, bayram tatili için 9 GÜN az 1 ay olsun, millet gezsin eğlensin , gününü gün etsin , nasıl olsa pek yakında İŞSİZE her gün bayram olacak, o zaman ne diyoruz ; Dolarda yükseliş kaçınılmaz...
    Şirket adamları diye bir film vardı herkese tavsiye ederim işsizlik işten çıkarılma üzerine seyrettiğim en güzel filmlerden biriydi.Hoolywood önceden herşeyi bize haber verir.Dikkat eden biri son zamanlarda onlarca işsizlik temalı film yapıldığını farkedecektir.90 lı yıllarda arap terorist temalı filmler revaçtaydı 11 eylül oldu,anladık o filmler neden yapılmış)))))) Şimdi de işsizlik teması çok işlenmeye başlandı,hiç hayra alamet değil.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    %11.55'ten alanların tamamına yakını bankalar ve piyasa yapıcı bankalar. Ettikleri zararın boyutu çok büyük ama daha da vahim bir sorun bu tahvillerin teminat değerlerinin ciddi anlamda düşmesi. İleride tahvil faizleri daha da artarsa sırf bu nedenle sermaye artışı yapması gereken bankalar dahi olabilir.
    O kadar çok kriz gördüki bu gözler hafızamda kalmadı hangi krizdi ve hangi bankaydı hatırlamıyorum ama bir banka ( zannederim ÇİLLERİN patlattığı kriz) sırf hükümete güvenip düşük faizli bu hazine bonolarından topladığı için nalları havaya dikmişti. Ama tabi şimdi bankalar DAŞŞŞ gibiy mişşş bi şicik olmaz diyorlar.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Şirket adamları diye bir film vardı herkese tavsiye ederim işsizlik işten çıkarılma üzerine seyrettiğim en güzel filmlerden biriydi.Hoolywood önceden herşeyi bize haber verir.Dikkat eden biri son zamanlarda onlarca işsizlik temalı film yapıldığını farkedecektir.90 lı yıllarda arap terorist temalı filmler revaçtaydı 11 eylül oldu,anladık o filmler neden yapılmış)))))) Şimdi de işsizlik teması çok işlenmeye başlandı,hiç hayra alamet değil.
    Film milim gereksiz GÖRÜNEN KÖY o kadar net ki ...

4.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    GEçen hafta düşündüklerim hemen hemen paralel gidiyor. Enflasyonda zıplatmazsa ovp açıklanana kadar gözü aşağıya bakabilir. Brunson mrunsonda da olumlu haberlerle ovp yi aşağılardan karşılarsa ovpyi beğenirlerse buradan epey uzakta karşılarız eylülü.
    Tabii akside mümkün enflasyon verisiyle 5 i görür yine tutamazlar 5.20ye soluksuz gideriz tcmb panik faiz arttırır başta etkiler ama 5in altına gelmez ovp ile bugünki rakamlar taban olmuş olur.
    İki ayrı senaryo birisi gerçekleşek, o kesin.
    S&P, Moody's ikisinin not değerlendirmesi de Ağuston içinde sanırım. S&P öyle de Mood's emin değilim.
    Bence olumsuz tarafı daha çok sanki. Ağustosta yapılan/yapılacak olan zamların Ağustos enflasyonuna etkisi ne kadar olacaksa Eylül o kadar daha önemli bir hal alacak.

Brunson için görünen o ki vazgeçmek yok deniyor. Ne kadar güvenmesemde söylemlerine CB ve takımının, ABD ciddi bir adım atmadan önce ucunu gösterirler gibime geliyor. Olayın ciddiyetini göstermek adına.. Dava tarihi 12 Ekim, ABD şimdiden uzun sürdü bu iş derken Ekime kalmaz.

O kadar çok kriz gördüki bu gözler hafızamda kalmadı hangi krizdi ve hangi bankaydı hatırlamıyorum ama bir banka ( zannederim ÇİLLERİN patlattığı kriz) sırf hükümete güvenip düşük faizli bu hazine bonolarından topladığı için nalları havaya dikmişti. Ama tabi şimdi bankalar DAŞŞŞ gibiy mişşş bi şicik olmaz diyorlar.
    Demirbank )))) Batmadan 7 gün önce tüm hisselerimi satarak hayatta yiyebileceğim en büyük 2 kazıktan birinden kurtulmuştum.Diğerini yedik maalesef )))))))))

Film milim gereksiz GÖRÜNEN KÖY o kadar net ki ...
    Benim dediğim bize özgü değil.Tüm dünyada gelecek yıldan itibaren korkunç bir işsizlik furyası başlayacak tahminimce.

Demirbank'ti efendim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. ABD10Y 3.00

Bakalım ne yapacak.

Sayfa 376/1023 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz