Pompeo ile Dış İşleri arasında telefon görüşmesi yapılmış. Talep karşı taraftan gelmiş.
Pompeo ile Dış İşleri arasında telefon görüşmesi yapılmış. Talep karşı taraftan gelmiş.
Olup olmadığını bende bilmiyordum..ancak esas para sağlayıcı ve söz sahibi olan ABD, normaldir..
Fakat Türkiye IMF'e giderse ABD'nin buna engel olacağını sanmıyorum..nihayetinde ABD içinde önemli olan global açıdan finansal düzen..
Dün ABD dışişleri bakanı ''Pakistan'a verilecek krediler ÇİN'li kreditörlere gidecek'' diye IMF'i uyardı..tabii bu duruma IMF önlem almakta gecikmez sanırım..çok detay bilmiyorum ama yakın geçmişte Pakistan ABD ile ters düşmüş ve ÇİN'e yakınlaşmıştı..Bildiğim kadarıyla Kuşak yol projesi ile ÇİN'in Pakistan'da hacimli yatırımları var..selamlar..
TENKİSAT
![]()
Güleyim mi ağlayayım mı sinirleneyim mi bilemedim.
Laf oyunlarıyla, 16 yıldır milletin ümüğünü sıkıyorlar da, bu kadarına da pes yani !!!
Tenkisatınızı da, güncellemenizi de, külliyenizi de, tarikatlarınızı da, iyice pervasızca sergilediğiniz yobazlığınızı da, imam hatip okullarınızı da, cahilliğinizi de ..........
Tenkisata maruz kalan ve kalacak olan tüm işçi kardeşlerimize sesleniyorum !!!!
Tarikatlara üye olacağınıza, sendikalara üye olun !
Yer İmleri