Sayfa 202/246 İlkİlk ... 102152192200201202203204212 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: SNPAM - Sönmez Pamuklu

1.  Alıntı Originally Posted by fatih2501 Yazıyı Oku
    Benim bildiğim kadarıyla snpam temettü vermiyor, sonme veriyor. Hissedeki işlem hacmi dehşet seviyede, ne yapacaklar hep birlikte göreceğiz. Büyük ihtimalle bilanço çok iyi gelecek. Bununla birlikte bir haber de gönderebilirler. Ama konu sönmezler olunca hissenin çıkışa başladığı noktaya soluksuz inmesi de mümkün. Umarım bu sefer yatırımcısını mağdur etmez. Ytd....
    1 milyona yakin açığa satış var bugün akli varsa yukari surer açıkları avlar ama dediginiz gibi burada hicbir sey belli olmuyor.Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by fatih2501 Yazıyı Oku
    Benim bildiğim kadarıyla snpam temettü vermiyor, sonme veriyor. Hissedeki işlem hacmi dehşet seviyede, ne yapacaklar hep birlikte göreceğiz. Büyük ihtimalle bilanço çok iyi gelecek. Bununla birlikte bir haber de gönderebilirler. Ama konu sönmezler olunca hissenin çıkışa başladığı noktaya soluksuz inmesi de mümkün. Umarım bu sefer yatırımcısını mağdur etmez. Ytd....
    Doğru SONME veriyor temettüyü, ben SONME sayfasına yazdığımı sanmıştım pardon...

3. Baş döndürücü trafiği var yine

4. Bu ne olaki. Fırtına koparıyor. 4.85 den direk 4.54. Ytd.

5. Sonme bunu da şağıya çekiyor YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bugün pis s. cek gibi. Dün sıraya geçiyorlardı, bugün gelene geçene veriyor. Ytd

7. birazdan 4 .00 atar

8. Milyon milyon satıyor herhalde....ytd

Sayfa 202/246 İlkİlk ... 102152192200201202203204212 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •