bu arada ben şimdilik şirketle görüştüm...görüştüğüm bayan son derece sakin ve emin konuşuyordu...satışlarının döviz bazlı olduğunu teyit ettiler...2,5 lardan 1,25 lere kadar düşüşün nedenini yatırımcının döviz bazlı borçlarından dolayı gelebilecek zarar tedirginliği ile açıkladılar....yakında gelecek bilanço ile bunun böyle olmadığını herkes görecek ve yatırımcılar rahatlayacak dediler...açıkçası ben de bu açıklamalar ile bayağı rahatladım..
ayrıca satışlarının da iyi gittiğini söylediler...üçüncü çeyreklerde biteks in kapasite artışının da olumlu etkileri görülecek dediler...ikinci çeyreklerde zarar gelmez dediler...ilk çeyrek kadar kar gelir mi diye sordum , bana bunu açıklayamayacağını ama gelecek bilançolar ile tüm yatırımcıların stresinin geçeceğini söylediler..
açıkçası bende kendilerine güvenmek istiyorum..bundan dolayı da bilançoyu görmeden satmayacağımı ilan ediyorum...ama aşırı çıkışlarda trade yaparım ama tekrardan almak şartı ile...
eğer ilk çeyrekteki gibi 5,5 milyon kar açıklarsa bu hisse kendini 2-3 tl aralıklarında bulabilir...benim umudum budur..
en son üç ay önce gentaşta bunu gördüm..bilançolarından hemen önce topikte herkes gentaşın patronu bize ekmek yedirmez ,zarar açıklayacak diyordular bende o yorumlardan çekinerek 1,72 maliyetli gentaşlarımı 1,63 civarlarından zarar ile satmıştım...o vakitler endeks 120 civarlarında idi...bilançodan sonra hisse tavan seviyesini gördükten sonra gevşedi ama daha sonra gaza bastı...endeks 95 bini geçen gün görürken kendisi 3,00 ları test etti...yani endeksin tersine çıkış yaptı..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri