Sayfa 412/1023 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    5,09 dan sattım. 4,08 den yerine koyacağım hayırlısıyla.
    En tepeden ! (şimdilik ) satıp kökünden geri alacanız helal valla. Forum TEKNİKÇİ MEKNİKÇİ lerini takip ettiğiniz için ne şanslısınız sayelerinde paraya para demiyceniz !

4 geçildikten sonra 5. vitese takmıştık bakalım 5 i geçince 6. vitese hızlı geçilecek mi !

3. Bant genişliği verebilecek olan var mı

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    4 geçildikten sonra 5. vitese takmıştık bakalım 5 i geçince 6. vitese hızlı geçilecek mi !
    Mercedes önce 7 ileri çıkardı şimdi yeni modelleri 9 ileri

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bant genişliği verebilecek olan var mı
    5.04-5,96 35 ay sabit..

6. blumberk ekonomide çığır açıyor. güntay şimşek doğalgaza gelen zam değil, bu zam falan değil botaşın üzerindeki yükün alınması ve rayiç bedele çekilmesidir dedi.

hakikatten komedi, bilim kurgu filmi gibi. 2-3 defa bu zam falan değil rayiç bedele çekmedir fiyatı dedi. artık nasıl bir yerdeyiz beynim bulandı... insepşın gibi bişiler yaşıyorum uyanıcam ve akıl hastanesinde bembeyaz bir odada bulacam kendimi...

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    blumberk ekonomide çığır açıyor. güntay şimşek doğalgaza gelen zam değil, bu zam falan değil botaşın üzerindeki yükün alınması ve rayiç bedele çekilmesidir dedi.

hakikatten komedi, bilim kurgu filmi gibi. 2-3 defa bu zam falan değil rayiç bedele çekmedir fiyatı dedi. artık nasıl bir yerdeyiz beynim bulandı... insepşın gibi bişiler yaşıyorum uyanıcam ve akıl hastanesinde bembeyaz bir odada bulacam kendimi...
    Bence siz bir insanı değil yaratık filmini izlemişiniz çünkü o lafları eden insan olamaz. Miktir edin gitsin, bunların eni sonu her yaratık filiminde olduğu gibi kötü bitecek.

Rektörden ilginç dolar yorumu
    Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin, 5 TL`aşan dolarla ilgili ilginç bir yorum yaptı. Akarayakıt zamlarına 'ben hep 50 liralık alıyorum` yanıtını veren vatandaşa özenen Rektör Şahin, neredeyse aldığımız nefesin bile dolarla ölçüldüğü gerçeğini görmezden gelerek "Gündelik hayatımda hiç yer işgal etmiyor" dedi
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...orumu-2554183/

Rektör gürünümlü zat Konya MEVLANA şekeri yiye yiye beynide benzer şekilde süngerleşmiş ağız ve beyin koordinasyonu diye bir şey kalmamış en kısa zamanda acil tedavi gerekiyor. Konya üniversitesinde ekonomi bölümün de okuyan öğrencilere bu mevlana şekeri beyinli tipler hocalık yapıyorsa ben iş yerime bir tane bu okul mezunu öğrenciyi almazdım şirketi batırır alimallah.

Sayfa 412/1023 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •