Sayfa 432/1023 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

BIST kenefinde ALBAYRAK efendinin gazı hakim oldu gibi de DOLARCILAR pek aldırış etmedi bu mehter gazına. İki kere iki hep dört eder BIST de yatırım yaptığını sanıp Dolar karşısında galip çıkacağını sanan enayiler oldukça BIST de düdükleme heeç ! bitmez.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Türkiye uzmanından son kriz yorumu: Washingtonda dostu kalmadı

Washingtondaki düşünce kuruluşu Amerikan İlerleme Merkezinde (Center for American Progress-CAP) Türkiye uzmanı Max Hoffman, Türk-Amerikan ilişkilerinin 1974teki Kıbrıs silah ambargosundan bu yana en büyük krizini yaşadığını söyledi. İlişkilerin siyasi boyutunda yaşanan krizden askeri ilişkilerin etkilenmesini önlemenin gittikçe daha zor hale geldiğini belirten Hoffman, iki tarafta da duygusal liderlerin olmasının krizi daha da tırmandırdığı görüşünü dile getirdi.

https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/...lmadi-2555464/
    BIST deki devekuşu taklidi yapan güruh hala bu gerçekleri görmezden gelip birbirlerini düdükleme çabasında.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Türkiye uzmanından son kriz yorumu: Washingtonda dostu kalmadı

Washingtondaki düşünce kuruluşu Amerikan İlerleme Merkezinde (Center for American Progress-CAP) Türkiye uzmanı Max Hoffman, Türk-Amerikan ilişkilerinin 1974teki Kıbrıs silah ambargosundan bu yana en büyük krizini yaşadığını söyledi. İlişkilerin siyasi boyutunda yaşanan krizden askeri ilişkilerin etkilenmesini önlemenin gittikçe daha zor hale geldiğini belirten Hoffman, iki tarafta da duygusal liderlerin olmasının krizi daha da tırmandırdığı görüşünü dile getirdi.

https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/...lmadi-2555464/
    ‘Kısa vadede çözülemeyecek kadar derin'

Hoffman, Türkiye ve ABD arasındaki sorunların fazlalığına dikkati çekerek, arada derin bir krizin olduğunu, kısa vadede de çözülmesini beklemediğini söyledi.

Hoffman, “O kadar çok sorun var ki birinde ya da birkaçında anlaşsanız bile hepsinde bir uzlaşıya varamazsınız. Hükümetler arasında güven eksikliği var. Türk toplumunda derin bir öfke ve Amerikan karşıtlığı var. Türkiye’nin Washington'da dostu kalmadı. Kongre de bundan sonra da yaptırımlar için bastırmaya devam edecek” diye konuştu.

‘Kısa vadede çözülemeyecek kadar derin'

Hoffman, Türkiye ve ABD arasındaki sorunların fazlalığına dikkati çekerek, arada derin bir krizin olduğunu, kısa vadede de çözülmesini beklemediğini söyledi.

Hoffman, “O kadar çok sorun var ki birinde ya da birkaçında anlaşsanız bile hepsinde bir uzlaşıya varamazsınız. Hükümetler arasında güven eksikliği var. Türk toplumunda derin bir öfke ve Amerikan karşıtlığı var. Türkiye’nin Washington'da dostu kalmadı. Kongre de bundan sonra da yaptırımlar için bastırmaya devam edecek†diye konuştu.
    Daha ne desin adam ama hala olayın vahametini anlamayıp kafayı toprağa gömmüş deve kuşları görüyorum onlarada ne acıyacak nede düşecekleri zor durumda yardım edecek halimiz yok.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Daha ne desin adam ama hala olayın vahametini anlamayıp kafayı toprağa gömmüş deve kuşları görüyorum onlarada ne acıyacak nede düşecekleri zor durumda yardım edecek halimiz yok.
    Sonumuz İran gibi olmasın da dostum Allah korusun.

http://www.internethaber.com/iranda-...i-1893535h.htm

Sonumuz İran gibi olmasın da dostum Allah korusun.

http://www.internethaber.com/iranda-...i-1893535h.htm
    Allah aymazları asla korumaz korusa son dinin takipçisi ARAPLARI korurdu.

7. eskişehirde finansbankın döviz veren atm lerinde ne dolar ne euro hiçbiri yok. görevliye sorunca kem küm

Bugün için BIST kenefi ile mehter gazını verdiler ama Dolarcılar iplemiyor. Dolarda fezaya gidiş kaçınılmaz, beter olmadan yeter asla vede kata olmaz.

Sayfa 432/1023 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •