Sayfa 854/948 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Ortalık sessiz sakin🤐🤐🤐

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 52 geçemedi bir türlü geçse 55 yapar belki ama neyse hayaller başka haftaya

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu hafta böyle bitecek anlaşılan. Cumaya kadar bilanço açıklanacak. Umarım çok iyi bir kar gelir ve buralardan bir sıçrama yapar. Ya sıçrama yapacak ya da sıcacak. Bilançoya kadar kağıdın baskılanması ve daha da yukarilara gitmemesi bana bilanço gelince firlayacak havası veriyor. Umarım yanılmam ve uzun vadeci ortaklar zararlarını en aza indirip kara geçerler. Bu kağıdın hakkı da en az 2 TL bence....

4. Bende 1.5 altına çok fazla inmemesini bilanço beklentisine bağlıyorum bilanço güzel gelirse güzelleşecek kısa-orta vadede ama bilanço kötü gelirse bir sonraki bilanço veya yıl başına seneye kalır hisse. Bunlar benim fikrim ben kendi fikrime göre aldım sizde öyle yapın

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ya güzel bir sıçrama yapta bizde diyelimki güzel bilançoyu fiyatlıyor.Veya düşüş ile kötü bilançoyu fiyatlıyor.Bizimkisi ortada ne yaptığını kendide bilmiyor sanırsam.

6.  Alıntı Originally Posted by mmgezen Yazıyı Oku
    Bu hafta böyle bitecek anlaşılan. Cumaya kadar bilanço açıklanacak. Umarım çok iyi bir kar gelir ve buralardan bir sıçrama yapar. Ya sıçrama yapacak ya da sıcacak. Bilançoya kadar kağıdın baskılanması ve daha da yukarilara gitmemesi bana bilanço gelince firlayacak havası veriyor. Umarım yanılmam ve uzun vadeci ortaklar zararlarını en aza indirip kara geçerler. Bu kağıdın hakkı da en az 2 TL bence....

İnşallah sn.mmgezen

7. Cumhurbaşkanı Kanal İstanbul un iki yanına butik şehir kuracağız demiş. Bir de kurulacak butik şehir in ankastrelerini SİLVER üretecek dese😎😎😎 mesela yani😎😎😎

8.  Alıntı Originally Posted by mmgezen Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Kanal İstanbul un iki yanına butik şehir kuracağız demiş. Bir de kurulacak butik şehir in ankastrelerini SİLVER üretecek dese[emoji41][emoji41][emoji41] mesela yani[emoji41][emoji41][emoji41]

Parayı betona , taşa-toprağa gömmekten vazgeçseler yeter. Silver oraya mal satmayı versin, sorun değil.

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 854/948 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •