Sayfa 447/1023 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    reisi gözden çıkartırlarsa yapabilecekleri çok daha basit şeyler var, bütün bir ülkeyi yakmak mantık dışı. ben abd'nin gerçekten ambargo yapmak istediğine veya yapacağına inanmıyorum zaten piyasada inanmıyorki dolar sadece 5.1'i gördü. ama bu bile çok kötü türkiye için.

zaten halkbankasına da ufak bir ceza vermeyi kabul etmişler reis hiç ceza olmayacak diye caymış son anda yoksa halkbankı bile sıkıştırmak istemiyorlar. ha bu ülkeyi batırmamayı istemelerinin sebebi kara kaşımız gözümüz değil, türkiye iran ve rusya aksine hem ab hemde abd ile çok içli dışlı. olası bir kriz önce avrupa bankacılık sistemindeki çürükleri (unicredit, BBVA, vs.) sonrada tüm dünyayı sarabilir. o yüzden gerçek bir ambargo değil kasımdaki seçimlere kadar show yapacak trump. ama türkiyenin bu showa dahi dayanacak gücü yok.

davul bile dengi dengine demişler.
    Evet çok dogru noktalara değindiniz.

2. Ons altına 1200 zü gösterdiler toparlıyor gibi buralardan. Toparlanmazsa zaten 1050 ye kadar yolu var.
    Dolar ve Euro azda olsa yeşil kapama isteği var ama saat 24:00 de daha çok var.
    Son düzenleme : MAHARAJ; 03-08-2018 saat: 20:46.

3. Cok hizli 8 - 10 bandina gelebilir
    Ozellikle 5.10 uzeri kapanislarda dolar yakar. Ytd

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Dediğim gibi,Bloomberg ana haber bültenine Reis in bir numaralı adamı ekonomist Cüneyt Paksoy u çıkartarak 100 günlük eylem planını yalıyor..
    Yala yala
    İyi yala belki parlatırsın Bloomberg...

saygılar/başarılar
    Bu forumun iyi analistlerinden biriydi ama oda değişmeye başladı

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Zaten doların her çıkışında borsa aynı kaldı mı o oranda düşmüş oluyor.Tüm maddi varlıklarımız gibi orası da eriyor.Bu iş artık karakolda biter ,döviz falan durdurulamaz.Önümüzdeki 5 yıl çok ama çok sıkıntılı geçecek.Ben en çok kanal istanbulu merak ediyorum.Olmaz olmaz demeyin aha da yazıyorum buraya reis yıl sonuna kadar ihalesine çıkacağız da diyebilir ,demedi demeyin
    1 ağustosda bunu yazmıştım arkadaşlar.Ulan şu öngörümün onda birini hisse seçerken becerebilsem.Bende bir sıkıntı var ama çözemedim.Niye borsada tutmuyor bu kehanet işi anlayamadım gitti.))))))))

6. Hakem hocam ermiş olmaya gerek yok bunlar herşeyden vazgeçer betondan yandaştan vazgeçmez. Yone aynı terane nü işin sonu mokoko sonbahar ve sonrası dolar enflasyon altın cari açık fezaya gidecekkkk..

7.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Evet çok dogru noktalara değindiniz.
    anlatılanların nesi doğru, halkbanka cezayı kabul etmişler lakin
    reis hiç ceza olmayacak diye caymış (sanki karar onun kabulüne bağlı ve olaya kimler şahitse )
    bugüne kadar ceza kesilen ülkelerin liderleri öküz mü ki cezaları kabul ediyorlar madem itiraz hakları
    ya da bu adamlar reis gibi dünya lideri mı değil itiraz hakkını kullanamıyor..?

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    anlatılanların nesi doğru, halkbanka cezayı kabul etmişler lakin
    reis hiç ceza olmayacak diye caymış (sanki karar onun kabulüne bağlı ve olaya kimler şahitse )
    bugüne kadar ceza kesilen ülkelerin liderleri öküz mü ki cezaları kabul ediyorlar madem itiraz hakları
    ya da bu adamlar reis gibi dünya lideri mı değil itiraz hakkını kullanamıyor..?

Sayfa 447/1023 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •