Hayırlı akşamlar arkadaşlar,bol muhabbetler.Düğün nedeniyle hafta sonu memlekete gidiyorum.Birkaç gün yokum,kendinize iyi bakın.Memleketten muğla yöresinin çam balı getireceğim. Hersene alırız..
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,bol muhabbetler.Düğün nedeniyle hafta sonu memlekete gidiyorum.Birkaç gün yokum,kendinize iyi bakın.Memleketten muğla yöresinin çam balı getireceğim. Hersene alırız..
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
06.08.2018 kapanışmetre. batık:97.000
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
İyi akşamlar.
izci: 97.188
komutanım hayat borsa zatenhisse alırsın beklersin yüksek fiyattan sata bilirsen satarsın...tavuk kanatı kışın alırsın yazın piknik zamanı satarsın ...aralarındaki tek fark hisseyi tek tuşla alırsın ve satarsın kanatta satıcıyı ararsın bulursun emek harcarsın,masraf edersin, alın teri dökersin,çalışanların ailelerine bakmaları için maaşlarını ödersin,devlete vergini ödersin ...böylelikle yüce rabbim bunları görür ve senin çalışanların devlet görevlilerinin tüm herkesin rıskını verir şükür edersin....
borsada ahlı malı alırsın günlerce beklersin küfredersin piskolojini bozarsın zararda isen yine beddua eder satarsın...yada karda isen daha çok kazanmak adına beklersin sonra kıçı kırık rahip gelir kardan zarar ettirir buna şükür der yine satarsıngerçeten 12 yıldır borsa koştururum çok zararlar ettim 3 yıldır yeni yeni para kazanmaya başladık ondada aylık yükselen trendimiz kırıldı
gercek ticarette 2li dip yapıp macd i senelik te yukarı döndürdük umarım güzel bir yükselen trende gireriz ....iyi tatiler herkese
![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
keyifli hafta sonları
Yer İmleri