Ýzmir Çeþmedeki bir mekanda yengeç eti ýstakoz, Mozzarella peyniri ve enginardan yapýlan yüksek fiyatlý pizzaya raðbet fazla
Geçtiðimiz yaz 250 liralýk hamburger ile adýndan söz ettiren Ýzmir Çeþme'deki Zio Beach, bu yaz ise 500 liralýk pizza ile sezona damgasýný vurdu.
Fiyatý çok pahalý denilmesine raðmen 500 liralýk pizzadan 20 günde 150 adet satýldýðý ortaya çýktý. Mekana giden tatilciler 150 pizza için toplam 75 bin lira ödemiþ oldu. Mekanda canlý olarak barýndýrýlan ýstakozlardan yapýlan pizza için 1 kilogramlýk ýstakoz kullanýlýyor.
Ayrýca yengeç eti, Mozzarella peyniri ve enginar kullanýlan 500 liralýk pizza, 200 bin liralýk fýrýnda 400 deeecede piþiriliyor.
Zio Beach sahibi ve mutfak koordinatörü Fatih Alkan, pizzanýn pahalý olmadýðýný, içinde kullanýlan malzemelere bakýldýðý zaman çok kaliteli bir yemek olduðunu söylüyor.
https://www.yeniasir.com.tr/yasam/20...-150-kisi-yedi
Yer Ýmleri