Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8182 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by vicente Yazýyý Oku
    Reis e sirtinizi dayayýn reis var dolarcilara gam yok
    Rte dolarcilari costurdu yine kizmayin artik
    Dövizciyi faizciyi zengin etti daha ne yapsýn
    Ptesi cosar yine dolar bu aciklama ile

Rte dolarcilari costurdu yine kizmayin artik
    Dövizciyi faizciyi zengin etti daha ne yapsýn
    Ptesi cosar yine dolar bu aciklama ile
    Faizciyi derken TL tutup parasýný katladýðýný sanan saftrik mevduatçýlardan mý bahsediyorsunuz anlamadým ?

Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Faizciyi derken TL tutup parasýný katladýðýný sanan saftrik mevduatçýlardan mý bahsediyorsunuz anlamadým ?
    Gecelik 18 veren var cok iyi para stres yok kim ne dicek yok
    Aylik da degil gecelik
    1 milyon tl gecede 420 tl net getirir 10 numara para rahat tas atip yorulmadan teknik grafik zirvasi da yok

Gecelik 18 veren var cok iyi para stres yok kim ne dicek yok
    Aylik da degil gecelik
    1 milyon tl gecede 420 tl net getirir 10 numara para rahat tas atip yorulmadan teknik grafik zirvasi da yok
    Gardaþ ! sen ya hesap yapmayý bilmiyon ! yada Tl de kaldýn mecbur böyle diyon !. Ben sana sene baþýna göre diyeyim, aslýnda 4 ay önce Dolar alan daha karlý, 3.78 hadi 3.80 de idi þu anda kaç ? 5.08 , oransal olarak bi hesap yap senin %18 gecelik ,kaldýki bu oran bir kaç aydýr var daha önce çok daha düþüktü , kaç zaman sonra , býrak bankada %4.5 Dolar faizi alan Dolarcýnýn getirisini benim gibi yastýk altýcýnýn Dolar getirisini karþýlar bi hesap etsen diyorum. Tl de kalanýn parasý mundar olmuþtur Tl ci parasýnýn Dolar bazýnda en iyi ihtimalle yarýsýnýý kaybetmiþ enflasyon karþýsýnda da Tl bazýnda kayba uðramýþtýr, sen kalkmýþ hala RTE Tl faizcilerini ihya etti diyorsun. Ýlginç...

Gardaþ ! sen ya hesap yapmayý bilmiyon ! yada Tl de kaldýn mecbur böyle diyon !. Ben sana sene baþýna göre diyeyim, aslýnda 3 ay önce Dolar alan daha karlý, 3.78 hadi 3.80 de idi þu anda kaç ? 5.08 , oransal olarak bi hesap yap senin %18 gecelik ,kaldýki bu oran bir kaç aydýr var daha önce çok daha düþüktü , kaç zaman sonra , býrak bankada %4.5 Dolar faizi alan Dolarcýnýn getirisini benim gibi yastýk altýcýnýn Dolar getirisini karþýlar bi hesap etsen diyorum. Tl de kalanýn parasý mundar olmuþtur Tl ci parasýnýn Dolar bazýnda en iyi ihtimalle yarýsýnýý kaybetmiþ enflasyon karþýsýnda da Tl bazýnda kayba uðramýþtýr, sen kalkmýþ hala RTE Tl faizcilerini ihya etti diyorsun. Ýlginç...
    Haci dayi karsilastirma mi yapýlýyor sen herkesi ulkedeki fx ci vob cu mu saniyorsun
    %8 mi almak daha iyi %18 mi 3 5 ayda cikardi faizi buralara.
    Doviz borsa bileyen milyonlarca kisi var ulkede
    Hepsi dua ediyor rte ye
    Dovizciler oy verdi 24 haziran da rte ye muhalif olup gozlerimle gordum
    Allah rte yr zeval vermesin diyor ne kdr faizci dovizci varrsa

Haci dayi karsilastirma mi yapýlýyor sen herkesi ulkedeki fx ci vob cu mu saniyorsun
    %8 mi almak daha iyi %18 mi 3 5 ayda cikardi faizi buralara.
    Doviz borsa bileyen milyonlarca kisi var ulkede
    Hepsi dua ediyor rte ye
    Dovizciler oy verdi 24 haziran da rte ye muhalif olup gozlerimle gordum
    Allah rte yr zeval vermesin diyor ne kdr faizci dovizci varrsa
    Öncelikle ben o hacý dayýlardan deðilim bu tiplerden olmayý allah yazdýysa bozsun her neyse, o senin hacý dayý tiplerin çoðu Dolarcý be gardaþ hemde YASTIK altý heeç ! merak etme , gerzek durumuna düþen ne yazýk okumuþ , kültürde, eðitimde o hacý dayýlara fark atan ama gel görki ileriyi göremeyen, iyi niyetli takýmý, bunlar yýllardýr tasarruflarýný Tl de tutarak kazýðýn en büyüðünü yediler.

Öncelikle ben o hacý dayýlardan deðilim bu tiplerden olmayý allah yazdýysa bozsun her neyse, o senin hacý dayý tiplerin çoðu Dolarcý be gardaþ hemde YASTIK altý heeç ! merak etme , gerzek durumuna düþen ne yazýk okumuþ , kültürde, eðitimde o hacý dayýlara fark atan ama gel görki ileriyi göremeyen, iyi niyetli takýmý, bunlar yýllardýr tasarruflarýný Tl de tutarak kazýðýn en büyüðünü yediler.
    Tr de borsa doviz yatýrým yapan trade eden %2-3 bile deðildir.
    40 yas uzeri cok buyuk kisim faiz de tutuyor parasini.
    Rte nin ruh haline bakarsak 30 40 lara cikar bu faiz adamlar bosuna sevmiyor rte yi
    Odea fln 20 veriyormus aylik 1 milyonum olsa ne dovizle ne borsala isim olmaz aylik 13000 yapar cok iyi para
    Haber yok grafik yok trump rte yok fed yok
    Insanlar gece gunduz mesai yapip 2000 3000 maasa kit kanaat geciniyorlar.
    Faiz artik hep yukselis trendinde 5 yil boyunca bir bakmisiz 100 uzeri olmus
    Dolarcilarin rte askila kiyaslanmaz tabiki .
    Dolarcilarin en buyuk kozu en sevdikleri insan tarihte rte dir

8.  Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    siz dolarin neden reklamini yapiyorsunuz,
    dolar sizin umdugunuz yerlere gelse ulke komple batiyor.
    iyi niyettli olan adam tl ile yatirim yapar, tl ile yasar, tl ile olur.
    parasina taptiginiz adamlar bizimle endirekt savas halindeler.
    ne kadar terorist capulcu varsa ekmegi , egitimi ve silahini dolarin sahibi veriyor ustumuze saliyor.

kaldiki taptiginiz dolar hic bir zaman size bir haltda kazandirmadi, kazandirmayacak.

dolar ilk harekete basladiginda butun bu ortamlarda soyledim.
    dolar 2,9 bende 2.9 dan kront aldim diye.
    benim kront 20 tl ye cikti.
    bir seneden fazlada duzetmesini yapti simdi 11 lira sizin amerikan pacavranizda hala 5 lira.

tasarrufunu tl de tutan ulkesine kotuluk yapmiyor en azindan, az kazaniyor cok kazaniyor o ayri,

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •