Sayfa 413/1252 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Sn.yuji
    aşağıdakileride tabloya ekleyebilirsiniz. günceldir,tşkler.

Nurolbank bono %20,75 32 gün+ 100 bin TL ve üzeri
    Aktifbank repo %4 32 gün+ 200 USD ve üzeri
    Nurol bono 20,75 mevduat karşılığı mı bono faizi mi?

Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by Epicurist Yazıyı Oku
    Yine mi Japonya diyeceksiniz?

Evet, yine japonya

Japon ev fiyatları: 20 yıllık süreç hani nerede yakınsama?

Ek 19721
    Ülkemiz nüfusu suriyeliler hariç 2045 e kadar artacak. Japonya nüfusu hali hazırda çok yaşlı ve azalıyor. Doğum oranı yenileme hızı olan 2.1 in çok altında. Elma armut kıyaslaması olmuş, bizde malesef kümes bile olsa eve talep olacak.

3. Yorumsuz....

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Yorumsuz....

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    super saglik sistemimize birde 3,4 milyon suriyelide dahil oldu ustelik ucretsiz bakiliyorlar ne diyeyim yeni turkiye bu artik.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ülkemiz nüfusu suriyeliler hariç 2045 e kadar artacak. Japonya nüfusu hali hazırda çok yaşlı ve azalıyor. Doğum oranı yenileme hızı olan 2.1 in çok altında. Elma armut kıyaslaması olmuş, bizde malesef kümes bile olsa eve talep olacak.
    Emlak başlığında yapmış olduğumuz hesaplamalara göre nüfus artış hızı var olan konut stoğu ve konut artış hızının gerisinde kalıyor. en azından önümüzdeki 5-10 yıllık dönemde.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. bir öneri:

mesala 100 000 usd mevduatım var diyelim...
    100 000 usd.....683 050 yuan ediyor..
    1 yıllık faiz oranları ile (ıcbc türkiye) ile hesaplarsak
    100 000 usd....%4,9 oranına göre 1 yıllık faiz dönüşü...:104 900 usd ediyor.......533 123 tl
    683 050 yuan...%5,5 oranına göre 1 yıllık faiz dönüşü...:720 617 yuan ediyor.....536 139 tl

hesaplamayı https://tr.investing.com/currencies/try-cny-converter ile yaptım...günahı boynuna...

buradan şuraya geliyorum....vatanını seven ama ekonomimize maalesef güvenmeyen ve bırak kazanmayı esas kaybetmeyi istemeyen insanlar olarak doviz yatırımı yapmak zorunda kalıyorsak ABD DOLARI yerine YUAN İLE yatırım yapsak fena olmaz mı?trump buna ne der?USD hesapları yuan cinsine dönse gıcık olurlar mı?

esas soru ''benim hesap çarşıya uyar mı? ''artısı ,eksisi var mıdır? sizler ne dersiniz?

Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    hesaplamayı https://tr.investing.com/currencies/try-cny-converter ile yaptım...günahı boynuna...

buradan şuraya geliyorum....vatanını seven ama ekonomimize maalesef güvenmeyen ve bırak kazanmayı esas kaybetmeyi istemeyen insanlar olarak doviz yatırımı yapmak zorunda kalıyorsak ABD DOLARI yerine YUAN İLE yatırım yapsak fena olmaz mı?trump buna ne der?USD hesapları yuan cinsine dönse gıcık olurlar mı?

esas soru ''benim hesap çarşıya uyar mı? ''artısı ,eksisi var mıdır? sizler ne dersiniz?
    Yuan, DXY güçlenmesiyle birlikte Nisan'dan beri %9 civarında dolara karşı değer kaybetti..Yuan'a PBOC müdahele etmediği takdirde doların güçlenmesiyle birlikte daha fazla değer kaybetmesi mümkün olacak gibi..hatta USD/CNY paritesi 7'yi geçtiği takdirde Yuan'daki değer kaybının daha da artacağından ve diğer para birimlerinde de hareketlenme olabileceğinden bahsediliyor..kısaca hesabınızda Yuan'ın dolar karşısında değer yitirme olasılığını da göz önüne almanız gerekiyor..

Ha ayrıca Yuan ile yatırım yaptıran banka var mı bilmiyorum..siz biliyormusunuz..saygılar..

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yuan, DXY güçlenmesiyle birlikte Nisan'dan beri %9 civarında dolara karşı değer kaybetti..Yuan'a PBOC müdahele etmediği takdirde doların güçlenmesiyle birlikte daha fazla değer kaybetmesi mümkün olacak gibi..hatta USD/CNY paritesi 7'yi geçtiği takdirde Yuan'daki değer kaybının daha da artacağından ve diğer para birimlerinde de hareketlenme olabileceğinden bahsediliyor..kısaca hesabınızda Yuan'ın dolar karşısında değer yitirme olasılığını da göz önüne almanız gerekiyor..

Ha ayrıca Yuan ile yatırım yaptıran banka var mı bilmiyorum..siz biliyormusunuz..saygılar..
    ICBC TÜRKİYE nin kampanya sayfasında böyle bişi var ama inanın bilmiyorum....https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-ici...yasi/387/167/0

koyduklarına göre vardır herhalde...ama 250 000 cny üst sınır koymuşlar....

Sayfa 413/1252 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •