Sayfa 540/1023 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    MB Bankası bu 2 milyar usd ile hem rezervini eksiltti hemde bankaların nekadar zorda oldugunu belli etti.bosa gitti gibi gozuksede
    yarın dolar cekmek isteyenlere yok cevabı verilmeyecek enazından. 1 kac gun kazanıldı .anayasa kitabı fırlatma krizinde bankadaki dolarımı 3 gun cekememiştim. ıyı oldu bu hamle panik onlendi enazından
    O zamanlarda anayasa kitapçığının fırlatılmasına kadar beklemişiniz ya helal olsun ...

2. Doğal gaza zam gelmesin de.
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    al satı kaç gündür yapmıyorum korktum iyiki korkmuşum
    bak yemek borcunu ödeyeceksin.!!!
    Sabırlı ol.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Boşuna dötümü yırtmadım , kendimce uyarmaya çalışmadım, yoksa bende biliyordum aynı gemideyiz lakin ben şimdi filikadayım yardım gelene kadar sağ kalabilirim filikaya binmeyenler maalesef boğulacak.
    böyle durumlar da "kötü" insanlar sessiz kalır, zira tüm kötüler doların çıkacağını biliyordur.. iyiler şeytanca düşünemezler o yüzden uyarılmaları gerekir. böyle durumlar da foruma açıkca görüşlerini yazan samimi insanları ayakta alkışlıyorum (herzaman)

tabi kötlüler hep araya girer ve kafa karıştırırlar yani sizin söyledikleriniz kaba tabirle hep "güme" gider.

`Ordu limanının işletmesini yapan ÇAKIROĞLU grubu için İFLAS kararı verildi.` Doların çıkışından bana ne diyen denyolara ithaf olunur.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Boşuna dötümü yırtmadım , kendimce uyarmaya çalışmadım, yoksa bende biliyordum aynı gemideyiz lakin ben şimdi filikadayım yardım gelene kadar sağ kalabilirim filikaya binmeyenler maalesef boğulacak.
    Yapacak bir şey yok dostum. Demek ki çok şımardık millet olarak başımıza gelecek varmış.

7. American doları denen paçavra Brunei doları karşısında 1 haftada yarıya düşmüş.Hadi artık çıkarın şu yastık altındakileri de bitsin bu şaka

Sayfa 540/1023 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •