Sn. Palmet Tufan bey ileri görüşlü karşıt yatırım anlayışını özümsemiş kıymetli bir yatırımcı dost , ondan çok şey öğrendim ( özellikle youtube kanalında sn. Vedat KASAPOĞLU ile yapmış olduğu soru cevap videolarında) bu vesile her ikisine de saygı ve selamlar sunuyorum. Not : nuhcm.hissem bulunmamaktadır, sahiplerine bereketli kazançlar diliyorum.SM-A536E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az daha sonrasında oyakta bizi geçecek, sahipliği sıkıntılı, kayserili imiş, yatırımcısı kazanacak diye ödü patlıyor, şerefli in. Ama sağlık olsun şirket güzel, ben 4-5 sene burdayım. Diğer 3 hissemim en azı %50 gitti. Bu daha aldığım yere gelemedi. Bi dava var ama akıl yürütemiyorum, tahtacı ile patron anlaşamıyorlamıdor nedir anlayamıyorum... Hırsızlık şirketi odaş bile yürüdü adam bunu yürütmüyor... Allah büyük)
Tufan abi neler diyor bu arkadaşlar?
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alarmı kurdum abim 52 de tırları gönderiyorum desteğe sevgiler [emoji28]SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kağat aralıkta gördüğü seviyeyi geçemedi adına yakışır bişekilde betoncu.direnç falan filan hikaye.gerçekler böyle usta siz kağada aşık olmuşunuz.
Yer İmleri