Sayfa 586/1023 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Piyasalar şizofren olduysa yatırımcılar paranoid şizofren olmak zorunda ,başka yolu yok valla.
    Yahu şu kenef pazarına bırakın kafa yormayı dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz allasen ...

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Papa serbest kalmadıkça herşey boş ..
    Pastör olayı sadece göstermelik.!!
    24-agustos- 2017 den beri tutuklu.!!!
    İşin içinde halk bankası olayı var.!!
    Ceza geldi.!!!
    Henüz piyasaya servis edilmedi.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Yarın herşey ok mi olacak yani...Adam stoploss ları fena patlattı.....2 milyar dolarla piyasa shorta girdiyse eldekileri de vermişlerdir

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yahu şu kenef pazarına bırakın kafa yormayı dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz allasen ...
    Yok benim son 20 yıldır tamamen borsadan çıktığım ayları saysanız bir elin parmaklarını geçmez.Ben borsadan tamamen vazgeçemem onu biliyorum,bunun para ile alakası yok,daha önce de yazdım aslında borsa bağımlıları diye dernek olsa millet aralarında bu illeti bırakmak için yardımlaşsa gavur filmlerindeki gibi sandalyeleri çekip yuvarlak oluştursak,herkes tek tek söz alıp borsa bağımlılığını anlatsa herkes alkışlasa seans sonlarında millet birbirine sarılıp destek falan olsa ne güzel olurdu.Ya ne biçim memleket hiç bir şey yok,kesin amerikada bahsettiğim dernek vardır valla ))))))

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ceza geldi.!!!
    Bu hafta heybeden bir şey çıkacak diyorsunuz ...Piyasa bir şeyleri fiyatlıyor, neden olmasın!!!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ceza geldi.!!!
    Bence de mantıklı .Halkbank olabilir bu işin içinde .Belki bu heyette apar topar ondan gidiyor amerikaya.Açıklanmadan bir pazarlık yapılabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by hakem Yazıyı Oku
    yok benim son 20 yıldır tamamen borsadan çıktığım ayları saysanız bir elin parmaklarını geçmez.ben borsadan tamamen vazgeçemem onu biliyorum,bunun para ile alakası yok,daha önce de yazdım aslında borsa bağımlıları diye dernek olsa millet aralarında bu illeti bırakmak için yardımlaşsa gavur filmlerindeki gibi sandalyeleri çekip yuvarlak oluştursak,herkes tek tek söz alıp borsa bağımlılığını anlatsa herkes alkışlasa seans sonlarında millet birbirine sarılıp destek falan olsa ne güzel olurdu.ya ne biçim memleket hiç bir şey yok,kesin amerikada bahsettiğim dernek vardır valla ))))))
    derneğe gittin sonra arada tuvalette biri geldi bak şu hisseyi al diye fısıldadı haydaa en başa döndün. Gereksiz bi dernek olur..

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu hafta heybeden bir şey çıkacak diyorsunuz ...Piyasa bir şeyleri fiyatlıyor, neden olmasın!!!!!
    Obamanın bezbol sopasını hatırla.!!
    Bu haftamı gelecek haftamı bilemem.!!
    Goldmann sachs, jp morgens, citi gibi devlere gizlice servis edilmiş olabilir.!!
    Bu benim yorumum.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 586/1023 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •