Sayfa 613/1023 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 2001 krizinden daha derin
    Prof. Dr. Karatepe’ye göre, Türkiye’nin ekonomide yaşadığı durum 2001 krizinden oldukça farklı durumda. 2001 kriziyle birlikte tüm ekonomik göstergelerin bir gecede değiştiğini ifade eden Karatepe, Türkiye ekonomisinin şimdiki durumunu ise ‘suyun içinde haşlanan kurbağa’ olarak tanımladı. Karatepe, “Krizin içindeyiz ama krizin içinde olduğumuzu haşlandığımız gibi anlayacağız. 2001’deki gibi bir gecede bütün göstergeler bozulmadı ama yavaş yavaş ve gittikçe hızlanan bir biçimde krizi herkes hissetmeye başlıyor. Gayrimenkul sektöründe satışlar durmuş durumda. Sektörün, “Faizin yarısını hükümet finanse etsinâ€, “300 bin dolarlık konut alan yabancılara vatandaşlık verilsin†gibi absürt taleplerle ortaya çıkmış olmaları aslında krizin belirgin bir şekilde yaşandığını göstergesi†şeklinde konuştu.

*abd'ye gidecek heyet belli oldu-cnn türk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Yeni iflaslar kapıda.
    »Bankacılık sektörünün kredi riski belirgin hale gelmeye başladı. İflaslar artıyor. En son araç filo kiralama şirketi Fleetcorp’un iflasıyla da konu gündeme geldi. Pek çok şirketin benzer durumda kaldığını görüyoruz. Dolayısıyla kurlardaki artış bankacılık sektörü açısından kredi riskine dönüşecek.

https://www.birgun.net/haber-detay/e...or-226159.html

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Sinpaş ne durumda acaba? Kaç senedir kağıdı takibimde ve en son geri alım programı açıklamışlardı. O günden bugüne kağıdı pul oldu. 54 kuruş bedava eğer finansal durumları iyiyse.
    Ytd

*hazine'nin 5 yıl vadeli tahvil ihalesinde ortalama faiz oranı yüzde 22,10 oldu (önceki %18,08)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. 1XGrAltın=2XBİST30'u da göreceğiz..

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Turist Ömer gibi gezsinler yiyip içip gelsinler milletin parasıyla.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    hahaha 5.35 i geçince abdye heyet gönderiyoruz.

Ortada bir yangın var. Bu yangın suyla sönecek bir yangın değil. Petrol yangını bu, buna köpükle müdahele etmek lazım.
    Nabıcan? Ben olsan naparım, açıkçası abdye şakkadak bir heyet gönderirim.
    Şaşırır millet, hiç beklemedikleri bir hareket. Niye gönderiyo nası gönderiyo hani heyeti düşüktü falan derler.
    Demekki heyetleri varmış diyecekler. Dolar yavaş yavaş düşecek.
    Arkadan bi heyet daha gönderirim. İki eder.
    yetmedi bi heyet daha gönderirim. Dolar biter.
    Ytd

Sayfa 613/1023 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •