Tuta bildiği kadar tutsun bakalım. Bilançoyu sağlam açıkladığında zaten vitesi boşa alacak. Götürmeyecekse zaten bilançoyu kırpması lazım. Başka alternatifi yok.
Tuta bildiği kadar tutsun bakalım. Bilançoyu sağlam açıkladığında zaten vitesi boşa alacak. Götürmeyecekse zaten bilançoyu kırpması lazım. Başka alternatifi yok.
Ege seramik kar rakamı bizimkisi için bir fikir verir mi acaba, hisse %13 prim yaptı şimdilik.
Hadi biraz da sen kıçını kaldır artık kutpo.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bilanço da olmayan alacak tan farklı bir rakam tam 2 katı ortaya attın.
Son Bilançoda ki rakamı yazdım, Cevap ver dedim, vermedin.
Amacın nedir?
Elinizde hisse olunca borçsuz, dünyanın en büyük porselen şirketi
Elinizde hisse olmayıp, hisse değeri düşmeyince de , alacağı bilmem şu kadar..
Vebal alıyorsunuz, sen ve 1 kişi daha var.
Rahmani takılın, bu yollar iyi yollar değil.
Ya sev ya da ispat et, diyorum...
Spek adam olsa yukarı sürer, burada yalan yanlış yazanlar ancak son kslan 3-5 garibim ky nin hakkına çöker lakin gel gör spek ve tahtayı tutan grup ta ayrı bir insan evlatları...
Ama hisse pek düşmüyor bu sefer ilginç
Bilanço öncesi satarım kar zarar bakmam
Bilanço rahmani gelirse vururum kırbacı...
Bilanço öncesi fiyatı 6 üstüne atsa da en azından ilk yükselişte zarardan çıkıp kara geçsek bari, bu fiyatlardan tavan bile kurtarmaz zararı.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bilançonun bence en önemli kısmı stokların bu çeyrekte düşüş göstermesi ve 20 ve üstünde kar gelmesi bunlar olursa zaten istese de tutamaz ve şu iki haftalık süreçte yabancıların alıma geçmesi
Sn temelreisim buradaki yatırımcılar pek o iki kişinin söylemleriyle hareket etmiyor içinizi ferah tutun saygılar
Bilanço öncesi satılmaz dostum, hele bu bilanço öncesi.
1- Kutpo da 2. çeyrek karları efsanedir bu sene daha güzel olacaktır.
2- Kutpo iyi kar getirirse size alım fırsatı vermiyecektir diye düşünüyorum.
Geçmişte iyi bilançolar açıkladığında %10 gibi açılışlarına tanık oldum çok.
Yer İmleri